Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 17:12

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » Архів матеріалів
 Наскільки всесвітня «павутина» охопила Пирятинщину – саме про це ми запитали заступника начальника Пирятинської філії ВАТ «Укртелеком» з маркетингу та продажу послуг Юрія ЛЯШЕНКА. Він розповів наступне:
- Усього до послуг споживачів району – 3 види підключення до Інтернету. Перший з них – мобільний Інтернет «Ютрай». Цей вид Інтернету найчастіше використовують жителі сіл району. Щомісяця ми продаємо в середньому десь 10 стартових пакетів цього виду зв’язку, тож кількість таких користувачів за рік збільшується на 120 ... Читати далі »
  Просмотров: 923 | Дата: 24.02.2011 | Комментарии (0)

                      11 січня цього року, за інформацією заступника голови райдержадміністрації Юрія Митропана, місцеве автотранспортне підприємство отримало ліцензію на перевезення. Тож з 14 лютого до приватних перевізників В. Козіна, А. Боргуна та І. Реутенко долучилися і три автобуси автопарку, які пройшли техогляд. Проте, від ряду маршрутів, зокрема, Пирятин-Білоцерківці-Вишневе, Пирятин-Дейманівка, Пирятин-Березова Рудка-Вечірки та Пирятин-Яцини-Прихідьки, Пирятинське АТП-15343 відмовилося. Тому облдержадміністрацією буде проводитися конкурс по визначенню пасажирських перевізників на ці маршрути.
  Просмотров: 1243 | Дата: 20.02.2011 | Комментарии (0)

 


9 лютого відбулося урочисте відкриття реанімаційного та патолого-анатомічного відділень Пирятинської центральної районної лікарні,участь у якому взяли голова Полтавської облдержадміністрації Олександр Удовіченко, заступник голови ОДА Валерій Пархоменко, голова райдержадміністрації Микола Купріян, голова районної ради Олексій Нечипоренко, депутати обласної ради Григорій Вернигора, Віктор Гаркуша та Іван Близнюк.


 

Виступаючи перед присутніми на заході, М. Купріян відзначив, що відкриття реанімаційного та патолого-анатомічного відділень – важливі події для розвитку медицини Пирятинського району, це ті кроки, які піднімають її на більш високий рівень і значно покращують якість медичного обслуговування населення району, а тому значення цієї події для жителів Пирятинщини пер ... Читати далі »

  Просмотров: 784 | Дата: 12.02.2011 | Комментарии (0)

  Йдучи вулицями міста потрібно не тільки дивитися під ноги щоб не впасти , а ще й угору. Адже внаслідок перепаду температур, утворюються бурульки та криги снігу на дахах. Під час падіння вони можуть травмувати перехожого. Внаслідок перепаду температури повітря, дахи будівель масово вкриваються бурульками, які несуть небезпеку.  Під час падіння вони можуть травмувати перехожих. Чим більше вага бурульки, тим більше вірогідність та серйозність травми.
Пересуваючись по тротуару, необхідно дивитися вгору та не йти близько по ... Читати далі »
  Просмотров: 632 | Дата: 06.02.2011 | Комментарии (0)

 Перелік споруд у районі автостанції №1, які вже стали візитівками міста Пирятина, незабаром доповниться ще однією – підземним пішохідним переходом довжиною 50 метрів.
Паралельно з цим на 156-му кілометрі траси Київ-Харків-Довжанський буде здійснено будівництво ще одного шляхопроводу, який забезпечить зручність та безпечність руху автотранспорту.
На місці проведення будівельних робіт, які планується розпочати вже у квітні-травні цього року, минулого тижня відбулася нарада з цього питання. У ній взяли участь голова райдержадміністрації Микола Купріян, заступник голови районної ради Василь Митропан, міський голова Олексій Рябоконь, начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Олександр Михайлик, начальник відділу Держкомзему в районі Катерина Яковенко та представники проектних і будівельних організацій, які здійснюватимуть реалізацію цього проекту.
Ініціат ... Читати далі »
  Просмотров: 1127 | Дата: 06.02.2011 | Комментарии (0)

 Уже декілька років поспіль районна державна адміністрація та районна рада спільно з керівництвом райлікарні послідовно працюють над реалізацією двох важливих проектів – відкриття у районній лікарні реанімаційного та патологоанатомічного відділень. Незважаючи на ряд складностей, які виникли у 2010 році з фінансуванням заключного етапу робіт, владі вдалося забезпечити придбання для цих відділень необхідного обладнання та їх підготовку до повноцінного функціонування.

З метою оглянути ці новостворені медичні закла ... Читати далі »
  Просмотров: 604 | Дата: 05.02.2011 | Комментарии (0)

 Днями у Пирятинській міській школі №4 встановлено програмно-апаратний комплекс «Мотиваційний термінал розвитку зацікавленості до професійного самовизначення». Що це таке і для чого він потрібен, – про це розповів під час презентації заступник директора районного центру зайнятості В’ячеслав БИХ.

- Для забезпечення якісного функціонування системи професійного інформування учнів Державним центром зайнятості Міністерства праці та соціальної політики України спільно з Міністерством освіти і науки України розроблено інноваційний проект «Програмно-апаратний комплекс «Мотиваційний термінал розвитку зацікавленості до професійного самовизначення». Головна мета його створення – надання учнівській молоді всебічної та актуальної інформації про професії , що користуються попитом на ринку праці, - розповів він.

Днями у Пирятинській міській школі №4 встановлено програмно-апаратний комплекс «Мотива ... Читати далі »
  Просмотров: 686 | Дата: 05.02.2011 | Комментарии (0)

 Співробітники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили факт зловживання службовим становищем головою однієї з сільрад Пирятинського району , яка виготовила та надала правовстановлюючі документи на нежитлову будівлю, розташовану у вказаному селі, яка є нерухомим майном без власника та повинна бути передана у комунальну власність сільради. Зазначеними діями голови сільради державі завдано збитки на суму 200000 грн.

                  ... Читати далі »
  Просмотров: 610 | Дата: 22.01.2011 | Комментарии (0)

 Про основні показники міського бюджету доповідала начальник відділу фінансів та обліку міської ради Ірина Цюра. Міська рада вирішила встановити загальний обсяг доходів міського бюджету на 2011 рік у сумі 9 147,0 тисячі гривень. Обсяг доходів загального фонду визначили в сумі 7 186,7 тисячі гривень, спеціального фонду – 1 960,3 тисячі гривень, у тому числі бюджету розвитку – 1 453,7 тисячі гривень. Затверджено загальний обсяг видатків міського бюджету на 2011 рік у сумі 9 147,0 тисячі гривень. Заплановано виділення коштів зі спеціального фонду міського бюджету на капітальний ремонт доріг – 500 тисяч гривень, реконструкцію систем нічного освітлення в місті – 200 тисяч гривень, капітальний ремонт житлового фонду – 298 тисяч гривень, а також інші видатки, зокрема, на розвиток дошкільної та позашкільної освіти, закладів культури.
Підсумовуючи перше питання порядку денного сесії, міський голова Олексій Рябоко ... Читати далі »
  Просмотров: 654 | Дата: 16.01.2011 | Комментарии (0)

Компания "Укртелеком" запускает для своих абонентов услуги широкополосного доступа "ОГО!" возможность протестировать IPTV, как сообщает пресс-служба компании. Во время тестирования услуги  плата за просмотр не взимается.

"Теперь пользователи услуги "ОГО!", приняв участие в ТВ-тестировании, имеют возможность просматривать телевизионные каналы в цифровом качестве на экране ноутбука или компьютера с помощью плеера "VLC Media Player", – сообщают в компании. Под ТВ-тестированием следует понимать возможность доступа пользователей к контенту ООО "Национальный контент центр" на период тестирования.

Каналы, которые можно будет смотреть во время тестирования IPTV:"Интер", К1, К2, НТН, "Моя Планета", "Первый канал", "Всемирная сеть", "Рoccия-РТР", "Euronews", UBR, "Перший Національний (УТ-1)", "Дом кино", "Еврокино", "Enter- ... Читати далі »

  Просмотров: 1064 | Дата: 15.01.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz