Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 05:59

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » Архів матеріалів
 18 квітня, близько 5 години ранку у Пирятинському районі, на 163 кілометрі автодороги Київ-Харків, сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинули 2 особи.

Наразі відомо, що на вказаному кілометрі автодороги, в напрямку міста Київ рухався автомобіль марки «ГАЗ 330202» під керуванням 29-річного працівника одного із приватних підприємців Харкова. Близько 4 години 30 хвилин водій «Газелі» допустив виїзд за межі проїжджої частини праворуч. В результаті цього «Газель» зіткнулася із двома автомобілями (легковиком "Форд Оріон" з Рівненської області та вантажівкою "ДАФ" - з Полтави), що стояли на правому узбіччі дороги.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди пасажир автомобіля «ГАЗ 330202», 28-річний мешканець села Зачепилівка Новосанжарського району Полтавської області отримав тілесні ушкодження, від яких загинув на місці. Водій вказаного автомобіля ... Читати далі »
  Просмотров: 691 | Дата: 21.04.2011 | Комментарии (0)

 

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Купріян, голова районної ради Олексій Нечипоренко, заступник головного лікаря району Тетяна Турецька, директор ВАТ «Каплинцівське» Ігор Криворот, голова громадської організації «Каплинцівські гаї» Павло Пшенічкін та жителі села.
Ініціатива щодо ремонту та облаштування на сучасному рівні ФАПу належала ГО «Каплинцівські гаї». На зборах організації було визначено, що для кращого медичного обслуговування населення та забезпечення медичним обладнанням пункту потрібні кошти в розмірі 144 тисячі гривень. Таких коштів громадська організація не мала, тому звернулася за допомогою до спільного Проекту Європейського союзу та Програми розвитку ООН «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду» з проханням допомогти у фінансуванні даної ініціативи. Гроші виділялися у таких пропорціях: 50% - кошти ПРООН, 5% - громадська організація, 25% - обласний бюд ... Читати далі »

  Просмотров: 677 | Дата: 17.04.2011 | Комментарии (0)

При цьому винних шукають не серед «собі подібних», а нарікають на недостатню увагу до цих проблем з боку місцевої влади, комунальних та інших служб.
Проте, як повідомив директор КП «Каштан» Віталій Скочко на розширеному засідання штабу по проведенню двомісячника чистоти, благоустрою та озеленення у місті, увага з боку комунальників острову Масальському все-таки приділяється. Так, минулого року, за його словами, там було відремонтовано роздягальні, гойдалки, пофарбовано грибки, зроблено столики, лавочки тощо. Але такий благоустрій протримався недовго… На сьогодні – столи, роздягальні розбиті, гойдалки понівечені, все закидане сміттям, шлагбаум, що перекривав в’їзд на острів, - знищено...
Тож пирятинцям, котрі відпочивають на Масальському, зокрема, молоді, перш за все, потрібно самим дбати про благоустрій цього місця відпочинку: підтримувати чистоту, не смітит ... Читати далі »

  Просмотров: 990 | Дата: 17.04.2011 | Комментарии (3)

 

Ми звикли бачити чиновників на робочих місцях чи на нарадах, у піджаках і краватках, із заклопотаними обличчями... Утім, поза роботою у них є і сімʼї, і улюблені місця відпочинку, і, звичайно, хобі. Часто таким хобі стає спорт. Тож сьогодні ми вирішили розказати  про найактивнішого спортсмена Полтавської облдержадміністрації Івана Близнюка

Перший заступник голови Полтавської облдержадміністрації Іван Близнюк почав займатися футболом із семи років. У 7-му класі грав за дорослу команду в чемпіонаті Кобеляцького району з футболу. Утім, самим футболом спортивні уподобання хлопця не обмежувалися. У 1978 році він став чемпіоном Полтавської області з вільної боротьби серед юніорів. Ставав неодноразовим призером обласних і республіканських змагань з вільної боротьби, виконав норматив кандидата в майстри спорту.

Іван Близнюк навчався у Київсь ... Читати далі »

  Просмотров: 707 | Дата: 14.04.2011 | Комментарии (0)

 У всіх містах є спеціально відведені місця для очікування автобусів, які курсують міськими маршрутами. Є вони і в Пирятині. Іноді людям доводиться тривалий час чекати автобус, ховаючись у зупинку від пронизливого вітру, дощу чи снігу. Але не всі пирятинські зупинки можуть врятувати жителів нашого міста від таких погодних примх…

Всього у нашому місті, за інформацією спеціаліста з питань будівництва, архітектури, ЖКГ та транспорту міської ради Світлани Нічик, - 24 автобусні зупинки, з них 4 – з облаштованими торговими об’єктами (ще 2 приватні підприємці оформляють документи на розміщення на зупинках торгових об’єктів), решта – на обслуговуванні КП «Каштан».

Зазвичай автобусні зупинки обладнують лавами, урною для сміття, графіком руху автобусів, навісом, стінами для захисту від дощу та вітру. У Пирятині більшість зупинок, можна сказати, в аварійному стані ... Читати далі »
  Просмотров: 586 | Дата: 09.04.2011 | Комментарии (0)

 З початку року дільничними інспекторами міліції Пирятинського РВ УМВС України в Полтавській області притягнуто до адміністративної відповідальності 29 осіб за ст. 176 КУпАП (виготовлення або зберігання без мети збуту самогону чи інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення, виготовлення або зберігання без мети збуту апаратів для їх вироблення). А за ст. 177 КУпАП (придбання самогону та інших міцних спиртних напоїв домашнього вироблення) – 3-х осіб.

Також одна особа притягнена до кримінальної відповідальності за статтею 203 Кримінального кодексу України (Зайняття забороненим видом господарської діяльності, щодо яких є спеціальна заборона, встановлена законом, крім випадків передбачених іншими статтями Кримінального кодексу України).

Дільничними інспекторами міліції вилучено та комісійно знищено 59 літрів самогону і один пристрій для виготовлення спиртн ... Читати далі »
  Просмотров: 583 | Дата: 07.04.2011 | Комментарии (0)

Минулої суботи на базі Березоворудського технікуму Полтавської державної аграрної академії відбулося урочисте відкриття сільських спортивних ігор територіальних громад Пирятинського району.

З привітанням до учасників змагань звернулися голова районної ради Олексій Нечипоренко, начальник відділу фізкультури і спорту райдержадміністрації Олександр Богатинський та голова районної організації Всеукраїнської федерації спортивного товариства «Колос» Юрій Максименко. Більше 150 осіб прийняли участь у п’яти видах спортивної програми.

У змаганнях з армспорту не було рівних Олександру Калініченку, який представляв Теплівську територіальну громаду, друге місце посів Антон Кірюшин з Березової Рудки, третім призером став Станіслав Саган з команди Сасинівської сільської ради.

Впевнено виступили команди господарів ігор. Березоворудчани стали переможцями змагань з шахів та настільного тенісу.
Цікаво і напружено пройшов волейбольний турнір чоловічих команд. Впевнено пров ... Читати далі »

  Просмотров: 630 | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)

                                                                                                                                    Как сообщили в секторе по связям с общественностью областной ГАИ, 27-летний водитель автомобиля Volkswagen Sharan, житель Киева, ехал в сторону столицы. В определенный момент он пытался объехать выбоину на дороге, но неудачно выехал на полосу встречного движения и встал поперек своей полосы. В этот момент с ним столкнулся автомобиль BMW 730 с прицепом, который ехал сзади.

В результате столкновения водитель и пассажир Volkswage ... Читати далі »
  Просмотров: 681 | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)

 Відтепер проблему - як дістатися дитині до школи, - для мешканців Сасинівки, Кейбалівки, Леляків, Меченок та Першотравневого знято.

22 березня у Сасинівці відбулася довгоочікувана подія, якої з нетерпінням чекали жителі усіх сіл сільської ради, а особливо у тих родинах, де є діти-школярики. Саме цього дня громаді цих сіл було урочисто передано новенький шкільний автобус «Рута-22». З цієї нагоди до Сасинівки завітали голова райдержадміністрації Микола Купріян, голова районної ради Олексій Нечипоренко, які привітали дітей та їх батьків, усіх жителів сіл з такою важливою подією в житті їхньої громади.

Придбання автобуса стало можливим завдяки зусиллям багатьох небайдужих людей. Передісторія події така: у травні 2010 року на засіданні форуму місцевого розвитку громадській організації «Сасинівське джерело» було запропоновано реалізувати проект «Придбання шкільно ... Читати далі »
  Просмотров: 592 | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)

 Коли існує проблема, відповідальні люди її, як правило, намагаються вирішувати. Але, на жаль, трапляються у нашому житті випадки, коли проблему відповідальні за її вирішення люди уперто не бажають помічати, навіть, якщо вона - довжиною приблизно в 500 метрів.

Для когось усе вище сказане може видатися загадкою. Може, й так. але для жителів прилеглих до залізничного вокзалу вулиць Пирятина відповідь на неї виявиться елементарною, адже вони мало не кожного дня на неї натикаються.

Мова йде про довготривалу стоянку вагонів-порожняків на залізничних коліях біля вокзалу. Вони перешкоджають нормальному рухові людей, які мають сміливість подолати цей, так званий, бар`єр між «глухоманню» і «цивілізацією». Для того, щоб потрапити «по той бік барикади” (тобто «у місто»), мешканці-пішоходи «завокзальних» вулиць мусять докладати чимало зусиль. Варіантів руху небагато: аб ... Читати далі »
  Просмотров: 598 | Дата: 30.03.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz