Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 18.05.2024, 19:17

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » Архів матеріалів
У Пирятині у великій залі адмінбудинку зустрілися представники органів виконавчої влади та члени громадської організації „Союз. Чорнобиль. Україна.”

Відверто вони обговорили питання, пов'язані з пільговим медикаментозним забезпеченням чорнобильців та упорядкуванням системи надання цих послуг.

Як повідомляє Пирятинська РДА, активу організації "Союз. Чорнобиль. Україна" рекомендували взяти під контроль видачу рецептів з метою забезпечення всім чорнобильцям рівної можливості доступу до користування цією державною допомогою.
  Просмотров: 612 | Дата: 15.01.2011 | Комментарии (0)

В Пирятині розпочав роботу круглий стіл з нагоди Дня захисту прав людини, який зібрав представників найактивнішої шкільної молоді, молодіжних громадських організацій, державних структур та ЗМІ, причетних до формування й реалізації молодіжної політики в Пирятинському районі. Ініціювала проведення заходу Полтавська обласна молодіжна громадська організація «Твій Світ» в рамках реалізації проекту «Будуємо майбутнє разом» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США. Зі вступним словом до учасників круглого столу звернувся голова ПОМГО «Твій Світ» Олександр Чепур. Зокрема, він привітав присутніх з цією подією, яка має за мету активізувати молодь до громадського життя, розвивати волонтерський рух та надати учасникам громадянські знання. „Особливо зростає значення набуття молоддю таких знань і умінь в епоху, коли існує потреба в розбудові міцного громадянського суспільства в Україні. Саме молоді люди сьогодні повинні усвідомити свою особисту роль у майбутньому нашої держави, своєї те ... Читати далі »
  Просмотров: 649 | Дата: 14.12.2010 | Комментарии (0)

 













Разом із груднем до нас завітали перший сніг і мороз, а з ними – відчуття оновлення та чистоти… Які б фінансові труднощі, епідемії грипу, нерозчищені дороги не несла з собою ця пора року, для більшості з нас вона – символ свята. Свята, яке пахне хвоєю, мандаринами та дитинством, свята, у чарівність якого ми продовжуємо вірити, будучи вже дорослими… А тому - радійте зимі з її колючими сніжинками, пекучими морозами, пам’ятаючи про те, що потім – зовсім скоро – прийде весна…

  Просмотров: 575 | Дата: 10.12.2010 | Комментарии (0)

  Просмотров: 832 | Дата: 07.12.2010 | Комментарии (0)

  Просмотров: 762 | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)

 Вчора о 14.07 на залізничної станції Грабарівка Пирятинського району Полтавської області на одноколійній ділянці дороги Прилуки - Гребінка Південної залізниці під час руху вантажного потяга зійшли з рійок останні 15 вагонів, з них 5 перекинулись, і в 10 вагонів зійшли з рійок колісні пари.

Як повідомляє прес-служба МНС, зруйновано близько 100 м залізничного полотна. Жертв і постраждалих немає, передає УНІАН.

На місці події працюють 45 співробітників Південної залізниці та 2 відновлювальних потяга.

Затримки руху пасажирських потягів не було, рух було організовано за резервною схемою.

Сьогодні о 6.00 вагони з колії прибрано, проведено заміну залізничного полотна, рух потягів на ділянці відновлено.

Координацію аварійно-відновлювальних робіт здійснювала оперативна група Головного управління МНС в Полтавській області.
  Просмотров: 567 | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)

 У неділю, 5 грудня, близько 12 години, на 168 км автодороги «Київ-Харків», поблизу села Велика Круча Пирятинського району, вантажний автомобіль «DAF» зіткнувся із зустрічним рейсовим автобусом «Еталон», який перевозив пасажирів з Миргорода у напрямку міста Київ.

За попередньою інформацією лікарів 54-річний водій вантажівки, мешканець м. Луцьк, помер ще до зіткнення з «Еталоном» від серцевого нападу.

Внаслідок автоаварії 23 пасажири дістали травми різного ступеню тяжкості. Потерпілих госпіталізовано до Лубенської та Пирятинської центральних районних лікарень.

Серед постраждалих в аварії є дитина – дівчинка 13-ти років, мешканка Києва, – яка отримала черепно-мозкову травму, та вагітна жінка, котра дістала відкритий перелом носу. Водій рейсового автобуса з переломом руки, забоєм грудної клітини і рваною раною обличчя перебуває у реанімаційному відділенні Пирятинської районної лікарні.< ... Читати далі »
  Просмотров: 598 | Дата: 06.12.2010 | Комментарии (0)

 Таке рішення ухвалили новообрані депутати районної ради на своїй першій сесії, що проходила 17 листопада 2010 року. З підсумками виборів депутатів Пирятинської районної ради ознайомила присутніх голова районної виборчої комісії Юлія Ярмоленко.

У виборах депутатів місцевих рад 31 жовтня 2010 року взяло участь 52,5% виборців. Активніше голосували у сільських населених пунктах. Менш активно в райцентрі – на виборчі дільниці прийшло трохи більше 40% громадян. Найвищу активність проявили жителі Дейманівки, де проголосувало понад 78%. Виборча процедура виявилася дуже складною і незрозумілою для багатьох. Тому у скриньки для голосування потрапили або порожні бюлетені, де не було ніяких позначок, або ж з позначкою «Не підтримую жодного кандидата».

Таких виявилося понад 13%. Але вибори відбулися. До складу Пирятинської районної ради обрано 30 депутатів з числа яких необхідно було обрати голову ... Читати далі »
  Просмотров: 798 | Дата: 30.11.2010 | Комментарии (0)

Не по-осінньому теплі листопадові дні добігають кінця. За прогнозами синоптиків, на часі – похолодання з морозами, снігами та іншими зимовими сюрпризами.

Чи готові пирятинські комунальники до роботи в зимовий період, - ми поцікавилися у комунальному підприємстві «Каштан».

Директор КП «Каштан» Віталій СКОЧКО проінформував, що для утримання зимових доріг у належному стані, зокрема, забезпечення своєчасного чищення доріг від снігових заметів, підготовлено три одиниці наявної техніки. Придбання ж нової чи-то додаткової снігоочисної техніки комунальним підприємством на разі не планується, оскільки воно не має необхідних для цього власних коштів. Це – прерогатива міської ради, на балансі якої знаходиться КП «Каштан».

Для боротьби з ожеледицею на зимових дорогах нашого міста комунальники запасаються піскосумішшю. Кошти на ці потреби виділила міська рада. Так, станом на 23 листопада цього року, на КП «Каштан» завезено 54 тонни готової піскосуміші, а також - пісок, з якого ... Читати далі »
  Просмотров: 521 | Дата: 30.11.2010 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz