Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:24

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » Архів матеріалів
Трагедія розігралася напередодні 13 січня. 26-річна мати дівчинки говорить, що це мало таки статися, адже починаючи із 6 січня її 35-річний співмешканець жорстоко знущався над дитиною. Чому жінка не покинула свого чоловіка наразі з’ясовує слідство, яке триває. Жінка три місяці потому переїхала разом із маленькою дочкою до Пирятина з Котельви. Райдужні плани щасливого сімейного життя перетворилися на велике горе. Дитину вже не повернути, а дітовбивця і благовірний в одній особі нині заарештований.

На сьогодні вдалося встановити, що вітчим за будь-яку провину маленьку дитину бив руками, ремінем, не цурався й лозини. Коли ж дитина починала плакати, його це дратувало найбільше. Тож, у трагічний вечір під час чергової сутички з малечею він ухопив дитя за підборіддя і почав підіймати, стискаючи при цьому горло. Коли дитина перестала дихати і знепритомніла, нерадивий вітчим викликав швидку медичну допомогу, але останнім залишалося тільки констатувати смерть. Судово-медична експертиза ... Читати далі »
  Просмотров: 807 | Дата: 17.01.2010 | Комментарии (0)

Як же вирішують її керівники сіл, чи розчищаються вулиці у селах, – з таким запитання ми звернулися у більшість сільських рад Пирятинщини. Майже скрізь відповіли: проблем немає, вулиці чистяться вчасно силами сільгосппідприємств, що працюють на території сіл, райавтодору. На перший погляд здається, ніби все добре. Але, наприклад, у той час, коли збиралася вищезазначена інформація, нам стало відомо, що нерозчищеними є навіть деякі відрізки траси Київ-Харків та прилеглих до неї шляхів.
Тож питання: чи все так безхмарно у селах в цьому плані, - залишається відкритим...
Людмила ВОЛИК
  Просмотров: 711 | Дата: 17.01.2010 | Комментарии (0)

Та, судячи зі слів директора КП «Каштан» Віталія Скочка, комунальне підприємство підготувалося до зими належним чином – у справному стані мається 2 одиниці очисної техніки, піскосумішшю теж забезпечені. Тож дороги по місту чистяться та посипаються вчасно, як заявив керівник пирятинських комунальників. Сподіваємося, що і надалі все буде гаразд – техніка не підводитиме, а зима – тільки радуватиме. Оксана БОНДАРЕНКО Фото автора та С. Довгенко Та, судячи зі слів директора КП «Каштан» Віталія Скочка, комунальне підприємство підготувалося до зими належним чином – у справному стані мається 2 одиниці очисної техніки, піскосумішшю теж забезпечені. Тож дороги по місту чистяться та посипаються вчасно, як заявив керівник пирятинських комунальників. Сподіваємося, що і надалі все буде гаразд – техніка не підводитиме, а зима – тільки радуватиме.
Оксана БОНДАРЕНКО
Фото автора та С. Довгенк ... Читати далі »
  Просмотров: 634 | Дата: 17.01.2010 | Комментарии (0)

Пирятинським РВ ГУМВС України у Полтавській області встановлюється особа чоловіка, якого було травмовано внаслідок ДТП 30.12.2009 р. о 22.45 на 135-му км автодороги Київ-Харків, неподалік поворотів до сіл Малютинці та Кулаженці.
Прикмети особи: чоловік років 35-40, зріст - 170 см, волосся - коротке русяве, середньої тілобудови.
Був одягнений: куртка зимова чорна військового типу з воротом чорного кольору, коричнева сорочка, сіра кофта, зимові чорні ботинки, р. 40-41, темно-сині штани спортивного типу з написом іноземною мовою "Росія”, на чорних шкарпетках - нашивки зі шкіри чорного кольору. Речі, які знаходилися при невідомому, - пачка цигарок " Прилуки” червоні. Особливі прикмети: на лівій частині грудей - татуювання із зображенням ангела в небесах, на лівій руці середнього пальця - зірки. Якщо кому-небудь відомо про цю особу, просимо телефонувати: 3-21-02 або "102”, 0939496669, 0933918796.
  Просмотров: 732 | Дата: 17.01.2010 | Комментарии (0)


У Пирятині відбувся третій етап Всеукраїнських змагань з футболу серед дітей і підлітків під егідою органів внутрішніх справ. Пріоритетне завдання спортивних змагань полягає у залученні юнацтва до здорового способу життя, у забезпеченні масової участі молоді в житті суспільства, профілактиці правопорушень, запобіганні дитячій злочинності і в зміцненні зв’язків громадськості з працівниками міліції.

Змагання пройшли серед кращих футболістів навчальних закладів Пирятинського, Лохвицького, Лубенського, Гребінківського, Хорольського, та Чорнухинського районів під назвою „Золота осінь”.
У них взяли участь гравці 1994-1996 років народження.

Перше місце у запеклій боротьбі виборола команда з Пирятина, яка продовжить захищати честь району на обласних змаганнях, повідомили у ГУ МВС в Полтавській області, пише Новини Полтавщини 
  Просмотров: 736 | Дата: 25.09.2009 | Комментарии (0)


Під таким гаслом у понеділок в місті Пирятин пройшло святкування Дня миру. Рішення про святкування Міжнародного дня миру було прийнято

21 вересня 2001року Генеральною Асамблеєю ООН, цей день був оголошений, як день відмови від насилля та припинення вогню у всьому світі. Указом президента України від 05.02.2002 року це свято відмічається і в нашій державі.
У співпраці з громадською організацією «Жіночі ініціативи», дирекцією РБК, Пирятинська Районна рада провела свято і в нашому місті. Активну участь у цьому веселому і водночас пізнавальному заході взяли і медіатори району. Адже саме вони пропагують безконфліктне середовище, та мир в суспільстві. Медіатори проводили різноманітні конкурси, розваги в яких із задоволенням брали участь і діти і дорослі. Всіх присутніх з Днем миру привітали заступник голови Пирятинської районної ради Григорій Вельбой та ... Читати далі »
  Просмотров: 792 | Дата: 25.09.2009 | Комментарии (0)


19 вересня 2009 року в місті Пирятин на стадіоні «Ювілейний» відбулося спортивне свято приурочене 100-річчу Полтавського футболу. Перед початком змагань учасників свята вітали і нагороджували заступник голови Пирятинської районної ради Григорій Вельбой, заступник голови райдержадміністрації Олена Салміна, міський голова Дмитро Шаповал та перший заступник голови обласної федерації футболу Олександр Дехтяр.

Грамотами і пам”ятними подарунками нагороджено організаторів Пирятинського футболу і кращих гравців різних років – Віктора Педяш, Івана Сухачова, Ігоря Шикеринця.

Відзначено трьох керівників колективних господарств – Івана Щегельського із Давидівки, Олександра Котенка з Березової Рудки і Григорія Вельбоя з Олександрівки, які створили у господарствах футбольні команди і тривалий час підтримували розвиток цього виду спорту на Пирятинщині.

За сприяння розвиткові футболу в мі ... Читати далі »

  Просмотров: 761 | Дата: 25.09.2009 | Комментарии (0)


Цього року пирятинці відзначають 100-річчя від дня народження видатного вченого, математика і фізика світового рівня Миколи Боголюбова. Згідно Указу Президента увага була акцентована на зв’язках Миколи Боголюбова з Україною. 
19 вересня у великій залі адміністративного будинку Пирятинської районної ради відбулася конференція, на яку приїхали академік філологічних наук, молодший брат М.М.Боголюбова Боголюбов Михайло Миколайович, сини Миколи Боголюбова – член-кореспондент Російської академії наук Боголюбов Микола Миколайович (молодший) та доктор фізико-математичних наук, професор Боголюбов Павло Миколайович, сини Михайла Миколайовича – доктор фізико-математичних наук, професор Боголюбов Микола Михайлович та Боголюбов Олексій Михайлович, академік, головний учений, секретар Національної академії наук України, директор інституту теоретичної фізики ім. М.Боголюбова ... Читати далі »
  Просмотров: 851 | Дата: 25.09.2009 | Комментарии (0)

19 вересня пирятинці святкували День міста, 855-у річницю з моменту його заснування. З нагоди ювілею почесними грамотами, подяками та подарунками відзначили людей які досягли значних успіхів в тій чи іншій сфері діяльності. На святі були представлені вироби народних умільців з Пирятина та села Калиновий Міст, квіткові композиції, що експонувалися на шкільних тематичних виставках дивовижні роботи маленьких майстрів із будинку дитячої та юнацької творчості. Для дітей працював спеціально облаштований ігровий майданчик. 
Під звуки Державного Гімну о 19 годині Почесні громадяни міста Григорій Шепель, Анатолій Антонов та голова районної організації ветеранів Богдан Дубецький підняли Державний прапор України.(Фото-2) 
Потім пирятинців і гостей свята привітав міський го ... Читати далі »
  Просмотров: 1997 | Дата: 25.09.2009 | Комментарии (1)

Як врегулювати закупівельні ціни на молоко? Цим, болючим для багатьох селян питанням переймалися члени Координаційної ради з питань місцевого самоврядування при голові районної ради та постійних комісій районної ради на засіданні, яке відбулося 23 квітня цього року. 




Нелегко нині живеться селянинові – працевлаштуватись в більшості сіл нікуди, підзаробити – теж. Тож і намагаються виживати люди на власному господарстві: пахають городи, тримають свиней, корів тощо. Але, на жаль, селянська праця не цінується. Закупівельна ціна 1 літра молока на сьогодні – 1 гривня 10 копійок. Люди обурені такою неповагою до себе з боку молокопереробних підприємств та низькими цінами, тож і звертаються по допомогу до влади. 

До районної ради надійшли колективні звернення громадян, котрі проживають на територіях Давидівської та Сасинівської сільських рад, щодо врегулювання закупівельних цін на молоко для ... Читати далі »
  Просмотров: 749 | Дата: 01.05.2009 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 20 21 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz