Головна | Реєстрація | Вхід | RSSНеділя, 05.05.2024, 05:32

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Головна » Архів матеріалів
На Пирятинщині з 12 липня 2011 року перебуває екологічна експедиція. Щоліта уже протягом семи років науковці з Київського національного університету імені Т.Шевченка зі своїми студентами досліджують флору і фауну річки Удай та її прибережних територій. Цього року до складу експедиції входить чотири науковці і десять студентів.

Розпочала свою роботу експедиція з наради в районній раді під головуванням голови районної ради Олексія Нечипоренка. В ній взяли участь кандидати біологічних наук Анатолій Подобайло, Володимир Горобчишин, Юрій Проценко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Володимир Прокопенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Лелюх, заступник начальника відділу оперативного регулювання питань використання природних ресурсів державного управління екологічних ресурсів у Полтавській області Володимир Миленко та вчителі біології Пирятинських шкіл.

На засіданні обговорили завдання, які необхідно вирішити в ході екологічної експедиц ... Читати далі »
  Просмотров: 637 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

Сучасне суспільство не можливо уявити без лісу. Скептики запитають, чому? Ми відповімо: ліс, його дари, деревина настільки міцно увійшли в наше життя, що без них не буде комфортного й затишного житла, чистого повітря, приємного відпочинку. Для його створення й примноження вкладають всі сили лісівники Полтавщини. Тому для них дуже важливо, щоб кожен, хто виявив бажання підтримувати наші «зелені дари» розуміли, наскільки це відповідальна справа. Адже нові дерева, що посаджені цього року, лише через 40-60 років стануть справжнім ліс. Й лише тоді вони будуть давати максимальну користь нашим нащадкам. Лісівники Вороньківського лісництва Пирятинського лісгоспу дбайливо не лише саджали ліс, а й доглядають його. Вмілими руками працівників цього року створено 50 га лісових культур, з них – 40 га нових лісів. А доповнення раніше висаджених культур проведено на площі 120 га. А це понад 350 тисяч штук сіянців листяних та шпилькових порід. Нині клопоти лісівників полягають у якісному догляді нових ... Читати далі »
  Просмотров: 563 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

1 та 2 липня у нашому місті проходив п’ятий регіональний фестиваль творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Древній Пирятин».

Відбувся він у рамках І етапу Всеукраїнського фестивалю творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя». У ці дні до Пирятина з’їхалися гості з багатьох куточків України: з Автономної Республіки Крим, Одещини, Чернігівщини, Полтавщини та Донеччини.

Гостинно зустрічала учасників фестивалю Пирятинська земля. Їм була запропонована цікава та різноманітна програма: відвідання Собору Різдва Пресвятої Богородиці у Пирятині, екскурсія в народний історико-краєзнавчий музей, вечір знайомств та святкова дискотека.

2 липня у фойє районного Будинку культури працювала виставка робіт учасників фестивалю. Свої вироби демонстрували гуртківці центру соціальної активності для людей поважного віку та інвалідів Пирятинського територіального центру соціального обслуговування, клубу інвалідів «Мрія», Грабарівського та Пирятинського бу ... Читати далі »
  Просмотров: 683 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

                                                                                                                                                    У Пирятинському районі працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Полтавській області викрили чотирьох осіб, які надали неправдиві дані до районного центру зайнятості.

Четверо осіб, потягом досить тривалого періоду, отримували державну грошову допомогу по безробіттю. Загальна сума збитку державі становить близько 7 тисяч гривень.

На ... Читати далі »
  Просмотров: 638 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

 в Пирятині 10-річна дівчинка отруїлася грибами, - повідомили у прес-службі УМНС України в Полтавській області.

Дівчинку доставили до приймального відділення Пирятинської центральної рай лікарні з орієнтовним діагнозом - отруєння грибами.

Звідти постраждалу направили до Полтавської обласної дитячої лікарні.

Стан здоров'я дівчинки наразі середньої важкості.
  Просмотров: 560 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

  У Пирятині протягом місяця належним чином облаштують місця для очікування пасажирами громадського транспорту на АС №2, пише газета Пирятинські вісті.

Як повідомив начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Олександр Михайлик, вимогу поставили перед орендодавцями, які торгують у приміщенні автостанції.

Наразі людей, яким часто очікувати автобусів доводиться годинами, турбує відсутність лавочок та спеціально облаштованої зупинки для очікування автобуса, котра б мала навіс для захисту від палючого сонця, дощу та інших примх погоди.
  Просмотров: 733 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

 16-річний мешканець села Сасинівка Пирятинського району замість бані потрапив до реанімації. Юнак намагався розтопити плиту за допомогою бензину. Про це повідомила прес-служба УМНС України в Полтавській області.

Від сильного спалаху полум'я, хлопець отримав опіки обличчя, передньої поверхні грудної клітини, лівого передпліччя і кисті, правої гомілки та стопи.

Наразі юнак перебуває у тяжкому стані в реанімаційному відділенні Пирятинської ЦРЛ.
  Просмотров: 623 | Дата: 27.04.2011 | Комментарии (0)

 
Вітаємо з Великоднем усіх пирятинців, щиро бажаючи усього найкращого!

Хай пасочка у пічці не згоряє
І шиночка завудиться в огні,
Хай в вашій хаті свято не минає
І не зникають страви на столі.

Хай яйця стануть різнокольорові
За порухом одного писанка,
Хай хрін буде цілющим і здоровим
Й цвіте бузок на стрічці рушничка.

Хай дзвони в церкві ще гучніше дзвонять
Хай ангел усміхнеться із небес,
Хай навіть кошички радіють і говорять:
«Христос Воскрес, воістину Воскрес!»

  Просмотров: 589 | Дата: 24.04.2011 | Комментарии (0)

З настанням теплих днів сотні людей потягнуться на відпочинок до берегів річок та водойм.

Та на жаль, у більшості випадків після таких відвідин природи на берегах і у воді залишаються купи пляшок, поліетиленових упаковок та іншого непотребу.

А часто можна бачити і таке: щоб сумістити приємне з корисним деякі автовласники заганяють автомобіль прямо у воду і миють його, не зважаючи на те, що довкола по воді розходяться райдужні плями від мастила.

Такий «відпочинок» призводить до жахливого вигляду прибережної зони та незадовільного санітарного стану. Але від сміття потерпають не тільки люди, а й мешканці підводного світу.

Більшість людей навіть не здогадуються, що риба дуже вразлива до різних запахів, вона розпізнає навіть ті хімічні елементи, які для людей та сухопутних тварин зовсім не пахнуть. Науковці-іхтіологи провели такий експеримент: у великий ак ... Читати далі »
  Просмотров: 1251 | Дата: 24.04.2011 | Комментарии (0)

 Коли необхідно сплатити суму податку, зазначену в річній податковій декларації про доходи?

Відповідно до пункту 179.7 статті 179 Кодексу, фізична особа зобов’язана самостійно до 1 серпня року, що настає за звітним, сплатити суму податкового зобов’язання, зазначену в поданій нею податковій декларації.

Коли і куди слід подати річну податкову декларацію?



Річна податкова декларація подається до державної податкової інспекції за місцем проживання громадянина до 1 травня 2011 року.

Декларацію можна також надіслати на адресу податкового органу поштою з повідомленням про вручення не пізніше ніж за 10 днів до закінчення граничного терміну її подання. Обов’язкове подання декларацій передбачено для тих громадян, які отримували доходи не тільки від податкових агентів, а також доходи, з яких протягом року податок не утримувався, зокре ... Читати далі »
  Просмотров: 635 | Дата: 24.04.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 5 6 7 8 9 ... 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz