Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 14:11

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Головна » Архів матеріалів
Центр поштового зв’язку №11 у Пирятині припинив свою діяльність із 1 березня цього року. У зв’язку з реорганізацією, яку провело УДППЗ «Укрпошта», його перейменовано у Центр обробки та сортування №2 та частково змінено функції. З того часу пройшло більше півроку. Як тепер живеться новому підрозділу, який підпорядковується Лубенському ЦПЗ №3, та чи задовольняє він потреби споживачів, - ми дізнавалися у начальника Центру обробки та сортування №2 Олени Рябченко.

«Особливих змін ми не відчули,– говорить вона. - Усе, як було,– так і залишилося. Звичайно ж, відразу після часткової зміни діяльності на нашому підприємстві - було нелегко. Пристосовувалися до нових графіків та форм роботи. Проте – це все позаду. Сьогодні вся робота налагоджена й проходить у звичному режимі. Об’єм робіт залишився на колишньому рівні. Пресу привозять до Пирятина та розвозять по селах вчасно. У міському центральному відділенні поштового зв`язку нині працює три оператори та вісім листонош – жодного працівника ... Читати далі »
  Просмотров: 639 | Дата: 16.10.2011 | Комментарии (0)

Питання про хід виконання районної комплексної Програми розвитку культури та Програми розвитку туризму на 2008-2012 роки були основними на восьмій сесії районної ради шостого скликання, яка відбулася минулої середи у приміщенні адмінбудинку.

З цих питань присутні заслухали доповідь начальника відділу культури і туризму РДА Тамари Білобрової, яка повідомила, що діяльність культурно-освітніх закладів району спрямована на поліпшення культурного обслуговування населення, відродження народних традицій, обрядів, задоволення духовних потреб особистості та організацію змістовного дозвілля громади. Під керівництвом відділу діє 28 клубних закладів, 29 бібліотек, 2 народні краєзнавчі музеї – Пирятинський та Березоворудський, Пирятинська школа естетичного виховання (332 учні) та чотири її філії в селах Березова Рудка, Велика Круча, Вікторія та Нові Мартиновичі (107 учнів). У 2010 році у школі відкрито театральне відділення. Одинадцять аматорських колективів мають звання народних, керівник н ... Читати далі »
  Просмотров: 799 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

У Пирятині пять днів тривав фінал Всеукраїнських літніх сільських спортивних ігор з футболу серед чоловічих команд в залік спартакіади ВФСТ «Колос».

Вісім команд-переможниць обласних спартакіадних змагань у двох групах вели бротьбу за вихід до фіналу і колосівські нагороди. У групі «А» вели боротьбу команди Кіровоградської, Рівненської і Волинської областей, а також пирятинська «Юність» (представник Житомирщини не прибув на фінал). У групі «Б» змагалися футболісти Тернопільської, Львівської, Дніпропетровської і Полтавської областей. За підсумками групових ігор визначилися переможці і команди, що стали другими. У фіналі за головний трофей представник Дніпропетровщини «Колос» з Нікополя (тренер Валерій Журавльов) переміг з рахунком 5:2 команду Волині і другий рік поспіль став володарем кубка всеукраїнських літніх сільських ігор. У матчі за «бронзу» ФК «Пирятин» (тренер Сергій Плетінь) впевнено здолав опонентів з Кіровоградщини – 5:1 на користь господарів поля. У переможців два гол ... Читати далі »
  Просмотров: 870 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

25 вересня у Кейбалівці святкували День села.

Все в житті починається з любові: з любові до Батьківщини, до народу, до тієї вулиці, де ти народився і виріс, до тієї криниці, з якої вперше випив води. Такими словами розпочали свято його ведучі Тетяна Іваненко та Ірина Ящик. Вони розповіли про історію села, його видатних людей.

Святкові подарунки отримали: єдина вдова, що залишилася в Кейбалівці Орина Козловська, ветеран афганської війни Володимир Савич, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС Олександр Іващенко. Подарунки з нагоди свята отримали механізатори, доярки та молоді спеціалісти ТОВ «Леляківське» і ТОВ ПКЗ «Агро». А оскільки найбільшим багатством кожного є родина, вшанували багатодітні сім’ї, сім’ї, в яких цього року народилися малята та які цього року святкують тридцятирічний ювілей подружнього життя.

Усю велику Кейбалівську родину вітали почесні гості: сільський голова Віктор Дорошенко, голова ветеранської організації Любов Левченко, начальник відділу ку ... Читати далі »
  Просмотров: 691 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

18 вересня відзначення Дня міста розпочалося святковим ярмарком. На площі, поблизу центрального ринку, цього ранку вирувала торгівля, лунали пісні у виконанні учнів школи естетичного виховання, усіх учасників ярмарку розважав танцями хореографічний колектив «Стиль».



Святкування завершилося того ж дня на Майдані Незалежності, де діяла виставка виробів народних умільців та вихованців дошкільних, шкільних і позашкільних закладів міста. Для наймолодших пирятинців проводилися ігри, конкурси і розваги, переможців яких було відзначено призами. Місцеві силачі демонстрували свою силу та міць під час участі у конкурсі «Пирятинський богатир».

Чудовий настрій усім присутнім на святі створювали пісенні дарунки від учасників художньої самодіяльності районного Будинку культури.



18 вересня у приміщенні районного Будинку культури кращі шахісти святкували День міста за шахівницями у турнірі з блискавичних шахів.

Десять учасників за коловою системою розіграли п ... Читати далі »
  Просмотров: 657 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

  Просмотров: 647 | Дата: 09.09.2011 | Комментарии (0)

 30 серпня освітяни Пирятинщини зібралися на щорічну районну конференцію педагогічних працівників, яка пройшла під назвою «Професіоналізм педагога - головний чинник якості освіти».

У ході конференції було проаналізовано результати діяльності навчальних закладів за 2010-2011 навчальний рік, зосереджено увагу на продовженні реалізації виконання вимог законодавчих актів у сфері освіти, указів Президента України, основних положень Національної доктрини розвитку освіти в Україні, районних цільових програм, рішень попередніх конференцій педагогічних працівників та інших нормативно-правових документів, спрямованих на подальший розвиток освітньої галузі.

На конференції з доповіддю виступив начальник відділу освіти Володимир Лелюх, який узагальнив здобутки й досягнення у сфері освіти, акцентував увагу на проблемах та шляхах їх вирішення й назвав завдання, які будуть пріоритетними у 20 ... Читати далі »
  Просмотров: 912 | Дата: 09.09.2011 | Комментарии (0)

 Напевно що, кожна пирятинська родина, у якій підростають маленькі діти, рано чи пізно стикається з проблемою: куди повести погуляти своє чадо. У нашому містечку є нібито два дитячі майданчики – один поблизу адмінбудинку в центрі, інший – на розі вулиць Леніна та Жовтневої. Здавалося б, ідіть собі, діточки, та й гуляйте, бавтеся… Але те, у якому стані майданчики, – це тема окремої розмови!

«Прогуляймося» подумки сьогодні одним із них – тим, що розташований у самісінькому «серці» Пирятина, у всіх на виду – поруч із адмінбудинком та навпроти районного Будинку культури. До речі, про Будинок культури згадую невипадково, бо саме з його вікон видно далеко не «культурний» майданчик, що мав би слугувати благородній місії, – бути улюбленим місцем розваг усієї пирятинської малечі (більше ж-бо розважатися їм просто ніде).

З’явився майданчик у нашому містечку кіл ... Читати далі »
  Просмотров: 733 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

 16 липня 2011 року у селі Прихідьки святкували День села. «Села, як і люди, мають свої біографії. У кожного вона своя. Тільки в селі людина може так близько спілкуватися з природою, розуміти її душею» - цими словами розпочала свято ведуча Тетяна Шаповал.

Писемні згадки про перші козацькі зимівники датуються 1755-1756 рр. Як населений пункт, Прихідьки засновані прибулими з навколишніх сіл. «Хто там живе?» - питали і чули відповідь: «Прихідьки». Звідси й походить назва села.

Зі святом односельців привітав сільський голова Василь Брюховецький. Він вручив грамоти та подарунки молодим і багатодітним сім’ям, сім’ям-ювілярам, наймолодшим та найстарішим жителям села, активістам, підприємцям.

Велику прихідьківську родину вітали почесні гості – керуючий справами виконавчого апарату Пирятинської районної ради Володимир Прокопенко та генеральний директор ... Читати далі »
  Просмотров: 704 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

До чергової частини Пирятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від швидкої про те, що в одному із населених пунктів Пирятинського району, 49-річна непрацююча жінка "спричинила співмешканцю ножові поранення нижньої части грудної клітини".

За словами жінки, того дня близько 17 години вечора, вони разом із співмешканцем Сергієм випивали. Потім між ними виникла сварка – чоловік декілька разів вдарив кохану.

Жінка намагалася вибігти з будинку, проте чоловік заблокував вихід. Коли Людмила, ховаючись від агресивного Сергія, забігла до кухні, він наздогнав її і, погрожуючи фізичною розправою, притиснув до стіни. Цієї миті налякана жінка вхопила кухонного ножа та вдарила свого співмешканця в груди.

Пораненого чоловіка госпіталізовано до хірургічного відділення Пирятинської ЦРЛ. Ніж, яким жінка спричинила тілесне ушкодження співмешканцеві вилучено. По даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 ... Читати далі »
  Просмотров: 577 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz