Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 07:23

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
 
Головна » 2010 » Квітень » 20 » На стадіоні «Ювілейний» буде нове газонне покриття
На стадіоні «Ювілейний» буде нове газонне покриття
20:37
Цьому сприяє районна рада, взявши на себе гарантії щодо виділення з районного бюджету коштів для облаштування газонного покриття та системи поливу.

7 квітня відбулося спільне засідання президії районної ради та постійної комісії з питань бюджету, фінансів та розвитку малого і середнього бізнесу. Одне з основних питань, які було винесено на розгляд, - про нагальну необхідність заміни газонного покриття на стадіоні «Ювілейний» у Пирятині. Це питання – не нове, воно вже обговорювалося на рівні району, але… не було вирішено. А потреба – дійсно є, оскільки нинішнє покриття знаходиться у незадовільному стані, в результаті чого травмуються спортсмени, більшість команд першості відмовляється брати участь у змаганнях, котрі проводяться на пирятинському стадіоні.

Голова районної ради Олексій Рябоконь, який вів засідання президії, повідомив, що у селі Дейманівка є фірма, яка спеціалізується на вирощуванні газонів. Вона готова виконати роботи по підготовці, плануванню поля, посіву газонної трави та облаштуванню поливної системи. Районна ж рада має виділити кошти на посівний матеріал та пальне.

Голова фермерського господарства «Кодес» Юрій Семененко, який був присутній на засіданні, зазначив, що посівний матеріал уже є і хоч завтра можна приступати до проведення робіт на стадіоні. До речі, він зауважив, що посів газонної трави краще проводити восени, а не навесні. Проте, краще навесні, «ніж ніколи». Визначилися і з сумою коштів, необхідних на всі ці роботи, - близько 50-ти тисяч гривень. Відкрити стадіон після реконструкції планується до кінця літа.

Члени президії та бюджетної комісії, обговоривши фінансові та інші нюанси, прийняли рішення виділити з районного бюджету (прийняття якого очікується у найближчі 2-3 тижні) кошти у сумі 50 тисяч гривень на облаштування газонного покриття стадіону «Ювілейний». Аби роботи розпочалися вже зараз (їх треба було розпочати 10-15 днів тому), президія районної ради взяла на себе гарантії того, що ці кошти будуть виділені.
Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua
Переглядів: 579 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz