Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 03.05.2024, 03:23

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Головна » 2010 » Березень » 20 » НА ПЕРШОМУ МІСЦІ – ЩОДЕННА РОБОТА
НА ПЕРШОМУ МІСЦІ – ЩОДЕННА РОБОТА
20:27
 Тамара Койнаш – родом з Пирятина, тут народилася і виросла. Після закінчення Харківського технікуму зв’язку сюди ж і повернулася. 5 років відпрацювала на ТТС, а потім, з 1985 року, почала працювати у галузі ЖКГ паспортистом.
Роботи у Тамари Іванівни – більше ніж вдосталь: реєстрація та зняття з місця проживання пирятинців, видача довідок для приватизації житлового фонду, продажу, переоформлення спадщини тощо. Так щодня приймає вона близько 15-20 осіб з різних питань. І кожного треба вислухати, кожному приділити час і увагу. Та не нарікає на свою роботу Тамара Іванівна, із задоволенням спілкується з людьми і не хоче її змінити на іншу – легшу. І правильно, адже не місце красить людину…
Роботою Т. Койнаш задоволене і керівництво КП «Каштан», адже жінка відповідально ставиться до виконання своїх обов’язків, та й з боку населення нерідко чує лише слова подяки. «Якби всі так працювали, як вона!», - говорить директор КП «Каштан» Віталій Скочко.
Усього ж на підприємстві - 43 штатні працівники. У цілому, як говорить В. Скочко, після того, як у черевні 2008 року житловий фонд міста перейшов на утримання КП «Каштан», колектив сформовано. Тих, хто не виявляв велике бажання працювати (а таких виявилося близько 10-ти осіб), «попросили піти». Тож залишилися на підприємстві віддані своїй роботі люди, такі як головний бухгалтер Валентина Бих, яка вже 8 років працює на КП; слюсар-сантехнік Михайло Ошурко (7 років працює); обрубувач хмизу Юрій Дивянін (5 років), який ще ремонтує і двері у під’їздах будинків; водій Михайло Дюймов (7 років), котрий день і ніч у заметілі трудився на снігоочисній техніці; тракторист Василь Чорноус (5 років); водій сміттєвоза Анатолій Буряк (8 років); слюсар-сантехнік Василь Винниченко (5 років); механік Станіслав Костяний, котрий трудиться на комунальному підприємстві з 1996 року.
За останні майже два роки, за інформацією керівника КП «Каштан» В. Скочка, зроблено значний обсяг робіт по покращенню житлового фонду міста: відремонтовано 20 під’їздів у багатоквартирних будинках; проведено капітальний ремонт системи опалення по вулиці Полтавській, 5; у будинку №47 по вулиці Леніна зробили ремонт у під’їздах, замінили силовий кабель, відремонтували покрівлю; по вулиці Леніна, 14 замінили 60 метрів теплотраси; по Червоноармійській, 66-А зробили затирку зовнішніх панельних швів, на що було витрачено 31 тисячу гривень; провели частковий ремонт покрівель п’ятиповерхівок міста. Суттєву допомогу надають працівники «Каштану» позашкільним та дошкільним закладам міста: виконували роботи по заміні опалення на станції юних техніків, підключали пральні машинки у дитсадках тощо. Крім того, на балансі КП «Каштан» - усі шляхові мережі міста та вуличне освітлення, світлофори і дорожні знаки, а ще – 9 кладовищ. Працівники КП «Каштан» проводять і відлов бродячих собак, котрі нападають на людей; випилювання сухих дерев, які несуть небезпеку перехожим; надають ритуальні послуги; беруть участь в утриманні пам’ятників та пам’ятних знаків у нашому місті та в Пироговій Леваді. Приділяють увагу й острову Масальському (хоч він знаходиться на балансі лісгоспу) – прибирають територію, відремонтували міст через річку (суттєву допомогу в цьому надав і керівник водоканалу М. Дубров).
Як бачимо, чи не все у Пирятині – на утриманні КП «Каштан». Тож і не дивно, що не завжди комунальники встигають вчасно все зробити, за що іноді й чують нарікання з боку жителів міста. Та все ж, як запевняє головний комунальник нашого міста Віталій Скочко, вони працюють, не покладаючи рук, і все це – на благо пирятинської громади.
Переглядів: 769 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz