Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 11:25

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Головна » 2010 » Березень » 17
Кримінальну справу по міському голові передано до суду.

За інформацією, наданою прокурором району Іваном Богомолом, прокуратура області закінчила розслідування кримінальної справи за обвинуваченням міського голови Д. Шаповала та приватного підприємця О. Миколенка за скоєння злочинів, передбачених частиною 4 статті 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем. По суті статті « закон не обійдеш» від 03 лютого 2010 року надруковану в Пирятинських вістях про порушення « Кримінальної справи по міському голові яка передана до суду». Надрукований в даної статті, як приватний підприємець Миколенко О. С. про її походження по суті пояснюю. Як небайдужий корінний мешканець Пирятина, займаючи посаду майора Української Служби Порятунку постійної комісії з питань техногенної, екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій,а не приватний підприємець. Будучи небайдужим та оцінивши екологічний стан Пирятина. Раціональність використання місцевою вла ... Читати далі »
  Просмотров: 1141 | Дата: 17.03.2010 | Комментарии (1)

 Близько півтора року тому на цьому місці по вулиці Петровського був житловий будинок, у якому мешкали люди. Наприкінці 2008 року там сталася пожежа - і він перетворився на згарище. Нині ж – на смітник…

У міській раді, куди ми звернулися, аби дізнатися, чи є власник у цього будинку (якщо його так можна назвати), повідомили, що власник там є. Тож виникає інше питання: чому він не наводить порядок біля цієї будівлі? Там і зараз уже - цілі купи сміття, а що буде, як сніг розтане? Під ним же ще торішній непотріб лежить!

Весна – це та пора, коли традиційно дбайливі господарі наводять порядок у своїх оселях і поблизу них. Будемо сподіватися, що і власник цього будинку по вулиці Петровського з приходом весни наведе лад на своїй території.
Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua
  Просмотров: 592 | Дата: 17.03.2010 | Комментарии (0)

Те, що ціни нині ростуть, немов гриби після дощу, – ні для кого не секрет. Дорогі зараз і продукти харчування, ціни на які змінюються мало не щодня, супердорогі – одяг та взуття. Напевно, скоро доживемося знову до того, що за одну зарплату можна буде лише пару черевиків купити, а решти – й на хліб не вистачить. І якщо дорослі люди мають хоч якусь можливість зекономити на власному одязі чи взутті (походити в старому), то на дітях, яким кожен сезон попереднє взуття стає тісним, а штанці – короткими, економити ніякої можливості немає...

На порозі - весна, зимові речі доведеться ховати у шафу, а на зміну їм діставати легші – куртку, пару штанців, декілька сорочечок і светриків, шапочку, черевички та резинові чобітки, без яких цієї весни ні туди – ні сюди. У яку суму виллються ці покупки за пирятинськими цінами, - ми вирішили з’ясувати на базарі та у магазинах райцентру. Відразу зауважу – інформація невтішна, а подекуди навіть – дуже... Отже – одягаємо середньостатистичного малюка ро ... Читати далі »
  Просмотров: 650 | Дата: 17.03.2010 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz