Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 18:56

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
 
Головна » 2012 » Лютий » 4 » ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД – ЦЕ ДОБРЕ, АЛЕ НЕ ДЛЯ ВСІХ...
ПІШОХІДНИЙ ПЕРЕХІД – ЦЕ ДОБРЕ, АЛЕ НЕ ДЛЯ ВСІХ...
11:45

Під час спостереження за учасниками дорожнього руху в районі пішохідного переходу між «Укрпоштою» та школою №4, що на вулиці Леніна, можна зробити такий висновок: пішохідний перехід біля навчального закладу – це добре, але не для всіх...

Особливо це стосується зимового періоду. До тих, кому він взимку «псує нерви», належать водії, які прямують на своїх автомобілях, піднімаючись по вулиці Леніна вгору. Щоб пропустити пішохода, потрібно пригальмувати, після чого й починаються неприємності. Намагаючись рушити з місця, машина на слизькому підйомі буксує, скочується вниз і відповідно створює небезпечні умови для інших учасників дорожнього руху. Доводиться автовласнику добре попотіти, щоб стартувати з місця. Той, хто перейшов дорогу, – уже й забув про це, а водієві доводиться «вигрібатися» й «розрулювати» не досить приємну ситуацію. У принципі, такий розвиток подій можна спостерігати біля кожного переходу, особливо, якщо на дорозі є лід. До речі, небезпечна ситуація ще створюється й тоді, коли пішохід в останню хвилину таки зважується перейти дорогу й водієві доводиться різко тиснути на гальма. Машина ж, звичайно, безпорадно сунеться вперед і де вона зможе нарешті зупинитися, - передбачити важко.
Добре, що за проблемною ділянкою біля навчального закладу місцеве комунальне підприємство стежить і намагається робити все, що від нього залежить. Проте зима непередбачувана – сьогодні сонечко світить, а завтра знову замете. За словами керівникаа КП «Каштан» Віталія Скочка, цей підйом працівниками підприємства постійно та інтенсивно посипається піскосумішшю, проте, наступного дня її змітає й на асфальті знову з’являється снігова каша. Наразі, ця ділянка дороги добре доглянута комунальниками, але проблема для автомобілістів тут існуватиме й буде нагадувати про себе кожної зими.
Залишається тільки звернутися від імені автовласників до тих мешканців міста, котрі користуються цим та іншими подібними пішохідними переходами: будьте уважними, взаємоввічливими та поважайте інших учасників дорожнього руху!
Переглядів: 695 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz