Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 03:06

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Головна » 2009 » Вересень » 25 » Пирятину 855!
Пирятину 855!
21:55
19 вересня пирятинці святкували День міста, 855-у річницю з моменту його заснування. З нагоди ювілею почесними грамотами, подяками та подарунками відзначили людей які досягли значних успіхів в тій чи іншій сфері діяльності. На святі були представлені вироби народних умільців з Пирятина та села Калиновий Міст, квіткові композиції, що експонувалися на шкільних тематичних виставках дивовижні роботи маленьких майстрів із будинку дитячої та юнацької творчості. Для дітей працював спеціально облаштований ігровий майданчик. 
Під звуки Державного Гімну о 19 годині Почесні громадяни міста Григорій Шепель, Анатолій Антонов та голова районної організації ветеранів Богдан Дубецький підняли Державний прапор України.(Фото-2) 
Потім пирятинців і гостей свята привітав міський голова Дмитро Шаповал, котрий повідомив, що рішенням 52-ї сесії міської ради за поданням Пирятинської районної ради звання Почесного громадянина міста Пирятин присвоєно Сироті Вірі Вадимівні. Пирятинка Віра Сирота нині живе в Києві, очолює видавництво «Просвіта» і Пирятинське відділення Міжнародної громадської організації «Полтавське земляцтво», займається благодійною діяльністю, допомагає землякам у видавничій справі та у реалізації інших проектів. Відзнаки та цінні подарунки цього дня отримали видатні люди Пирятина.(Фото-3) 
Від виконавчої влади зі святом пирятинців привітав голова районної державної адміністрації Василь Митропан, від Пирятинської районної ради – заступник голови Григорій Вельбой, який сказав: «Хочу висловити слова вдячності вам, мої земляки, адже Пирятин має славні трудові традиції і завжди його основним багатством були і залишаються люди, які своєю самовідданою працею, долаючи проблеми сьогодення, роблять вагомий внесок у справу розбудови рідного міста, нашої незалежної України. Я вдячний попереднім поколінням городян, які залишили нам у спадок багату історію Пирятинського краю, природні пам’ятки, невичерпну духовну скарбницю, з якої черпаємо сили й снагу для творення добрих справ». Пирятинців та гостей міста привітав і Почесний громадянин та визволитель міста Пирятин Анатолій Антонов.

Далі відбувся святковий концерт, в якому потужно був представлений дитячий блок: вихованці дитячий садочків, будинку дитячої та юнацької творчості, школи-гімназії естетичного виховання, студенти Пирятинської філії приватного вищого навчального закладу «Європейський університет». Вітали земляків кращі виконавці районного будинку культури. У концертній програмі взяли участь ветерани – народний самодіяльний хоровий колектив клубу «Ветеран» районного будинку культури. Пісенні вітання дарувала і Заслужена артистка України Олена Білоконь.

Використанно з сайту http://pyriatyn.osp-ua.info/
Переглядів: 2003 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Geograf  
А то що, на фото, в Пирятині такий Державний Прапор України піднімали? Чи фото двадцятирічної давнини виставили? Пирятин - як заповідник...,можливо туристичний маршрут відкрити за ностальгією для деяких верств населення.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz