Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 26.04.2024, 17:20

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Головна » 2010 » Липень » 3 » Міліція взялася за любителів «випити на людях»
Міліція взялася за любителів «випити на людях»
22:41
 Протягом трьох тижнів червня пирятинськими міліціонерами складено 27 адмінпротоколів за розпивання спиртних напоїв та появу в нетверезому стані у громадських місцях.

Як уже повідомлялося, в. о. начальника Пирятинського райвідділу міліції Олексій Нечипоренко дав вказівку своїм працівникам щодня здійснювати рейди з метою контролю за дотриманням закону щодо обмеження споживання пива, алкогольних і слабоалкогольних виробів у громадських місцях та продажу цих напоїв і тютюнових виробів неповнолітнім. Такі рейди проводяться і на острові Масальському. На одному з них побували і ми.

У торговій палатці, що розташована перед входом на острів, побачили чотирьох молодих людей, двоє з них тримали у руках келихи з пивом. Хлопці запевнили рейдову групу, що їм – по 18 (пізніше цю інформацію було перевірено і вона підтвердилася). На пляжі Масальського на одному з покривал відпочиваючих поряд з тапочками та неалкогольними газованими напоями побачили і літрову пляшку з пивом. Жінка, котра стояла поруч, не заперечувала, що пиво – її, але в цьому вона нічого поганого не вбачала, про що у грубій формі сказала дільничному інспектору міліції Андрієві Приймаку. Він же у свою чергу роз’яснив їй, що розпивання пива у громадських місцях забороняється законом.

Неподалік виявили факт розпивання двома особами спиртного, про що було складено адміністративний протокол та вручено попередження порушникам.

Цей рейд проводився не вперше, тож постійні відпочиваючі вже були «обізнані». Та все ж про те, що факти розпивання пива і слабоалкогольних напоїв мають-таки місце на острові Масальському, - свідчать залишені на пляжах купи пустої тари з-під цих напоїв, які ми зафіксували на фото.

Загалом же, за інформацією старшого інспектора міліції Валентини Онищенко, яка теж була у складі рейдової групи, з 1 по 21 червня цього року працівниками міліції під час проведення рейдових перевірок складено 27 адмінпротоколів за розпивання спиртних напоїв та появу в нетверезому стані у громадських місцях, у тому числі 11 цих протоколів було складено на острові Масальському. Серед оформлених адміністративних протоколів: 1 – на неповнолітнього за розпивання пива на Масальському, 1 - на приватного підприємця за порушення правил торгівлі, зокрема, продаж алкогольних і тютюнових виробів неповнолітнім. До речі, під час рейду було проведено відповідну роз’яснювальну роботу з продавцями та приватними підприємцями щодо заборони продажу пива, слабоалкогольних виробів та цигарок неповнолітнім. Цікаво було почути, як продавці визначають - повнолітній чи неповнолітній покупець. Виявляється, деякі продавці дивляться… пробилися чи ні у хлопців вуса. Та, зважаючи на те, що у нинішніх підлітків вуса можуть пробитися й у 13 років, - можна тільки уявити собі, скільком «вусатим» неповнолітнім такі продавці продали пива чи інших алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Сподіваємося, регулярне проведення таких рейдів (зі штрафами, відповідною профілактичною та роз’яснювальною роботою) матиме зрештою позитивний результат: любителів «випити на людях» - поменшає, а продавці не дивитимуться хлопцям на вуса, а все-таки вимагатимуть у них документи, що підтверджують їхнє повноліття.
Автор: www.piryatin-visti.at.ua
Переглядів: 701 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz