Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:04

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Головна » 2014 » Вересень » 27 » ПИРЯТИНУ - 860!
ПИРЯТИНУ - 860!
13:49
Приємним подарунком та сюрпризом для всіх закоханих пирятинців на День міста стало відкриття „лавочки закоханих“, яку встановили в центрі міста біля фонтану. Право відкрити лавочку, розв’язати червону стрічку було надано молодятам, які цього дня стали на весільний рушник Сергію і Яні Самбур та Віктору і Руслані Дорошенко.
Погожого суботнього дня, 20 вересня, пирятинці відсвяткували 860-й день народження рідного міста. Зранку всі бажаючі змогли відвідати святковий ярмарок та послухати й побачити самодіяльних артистів з Пирятина, Дейманівки та Олександрівки. У цей же час на стадіоні «Ювілейний відбулася спартакіада на Кубок місцевого самоврядування присвячена Дню міста. Команди змагалися в шести видах спорту: легка атлетика, гирьовий спорт, армреслінг, перетягування канату, міні-футбол та волейбол. У змаганнях взяли участь 8 колективів: сироробний завод, районний військомат, «Освіта», НПП «Пирятинський», Пирятинський РВ УМВС, Держустанови, с. Калиновий міст та станція технічного обслуговування (ПП Немийнога).
Цікавими були виставки домашніх улюбленців, виробів народних умільців, місцевих виробників, школярів. Для дітей було проведено ігри, конкурси, розваги на цікавих атракціонах. У вечірній час головною площею міста прокрокував парад вишиванок. На початку колони діти несли 9-ти метрове полотно - «Рушник єдності Пирятинської родини», який вишили талановиті майстри нашого району. Свій шестиметровий вишитий рушник презентували учасники клубу за інтересами «Диво» з села Вікторія. Під час ходи учасники параду вишиванок співали Гімн України. Під час урочистостей було визначено переможців щорічного міського конкурсу з благоустрою міста „Найкращий будинок та благоустрій території“. Переможцям та учасникам конкурсу міський голова Олексій Рябоконь вручив Почесні грамоти міської ради та пам’ятні подарунки. Перше місце у номінації „Найкращий багатоповерховий будинок міста“ отримав будинок № 44 А по вулиці Червоноармійській. У номінації „Найкращий приватний будинок“перше місце отримала Ївженко Тетяна Іванівна - вул. Калініна, 57. В ході свята були вручені сертифікати про призначення стипендії Пирятинської міської ради за особливі досягнення в галузі фізичної культури та спорту вихованці дитячо-спортивної школи Полтавець Олександрі та учню 10 класу Пирятинського ліцею Рябку Русланові за особливі досягнення в освітній діяльності. Міський голова вручив Грамоти Пирятинської міської ради та подарунки дітям, які стали переможцями конкурсу: „Я – за чисте місто“. З ювілеєм пирятинців привітали міський голова Олексій Рябоконь, голова райдержадміністрації Олег Куча, голова районної ради Сергій Пазюк, народний депутат України Тарас Кутовий. Пирятинці вшанували пам’ять «Небесної сотні» та загиблих земляків в зоні АТО літературно-музичною композицією «Загиблим героям присвячується». Велику святкову концертну програму підготували кращі артисти Пирятинщини.
Переглядів: 1215 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz