Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 09:15

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Головна » Архів матеріалів
08.02.2012 року в Пирятинській районній раді під головуванням голови районної ради Ничипоренка О.О. відбулося спільне засідання постійно діючих комісій з питань аграрної політики,земельних відносин та комісії з питань самоврядування, етики , законності та правопорядку. На розгляд комісій було винесено депутатське звернення депутата Пазюк С.Г. щодо допущення першим заступником голови держадміністрації Лимар М.Й. службової халатності при перевірці факту авіохімічного обробітку с. Вікторії 14.08.2011р .під час робіт по дисикації соняшнику місцевим агропідприємством – ТОВ «Яромир-Агро» . Під час розгляду даного звернення було підтверджено той факт ,що Лимар М.Й. будучи головою районної комісії з надзвичайних ситуацій недбало виконував свої обов’язки , зокрема не були відібранні зразки ґрунту,рослин з постраждалих присадибних ділянок мешканців с.Вікторія та не направленні до Полтавської державної лабораторії на аналіз. Також виникають сумніви в об’єктивності складених актів санепідемстанції ... Читати далі »
  Просмотров: 1036 | Дата: 11.02.2012 | Комментарии (0)

Звертаємося до всих небайдужих жителів Пирятина  та нашого району! Допоможіть в лікувані хворої дитини -Левченко Ілони Олександрівни, яка знаходиться в онкологічному відділенні із захворюванням крові. На лікування потрібна велика сума коштів!

 Реквізити для переказу коштів:

ПАТ"Креді Агріколь банк"

код банку 300614

код ЕДРПОУ14361575

р/р 29244000000043

Одержувач: ПАТ "Креді Агріколь банк"
... Читати далі »

  Просмотров: 696 | Дата: 10.02.2012 | Комментарии (0)

Один з найбільших виробників молочної продукції в Україні "Молочний Альянс" призупиняє виробництво сирів на Пирятинському сирзаводі через заборону на ввезення продукції підприємства в Росію.

"Ми змушені з 9 лютого зупинити виробництво сиру на Пирятинському сирзаводі, відмовитися від значних обсягів молока, яке завод купував у господарств і населення. У той же час, ми будемо продовжувати переговори, намагаючись обопільно вирішити незрозумілу для нас проблему", - йдеться в повідомленні холдингу.

Керівництво компанії зазначає, що сприйняло рішення Росспоживнагляду заборонити ввезення та реалізацію сирів Пирятинського сирзаводу в Росію з "тривогою, нерозумінням і надією, що дана ситуація все ж зміниться на краще".

Водночас, у компанії підкреслили, що сирзавод не виробляв, не виробляє і не планує виробляти сирний продукт. "Ми навіть не маємо на підприєм ... Читати далі »
  Просмотров: 913 | Дата: 09.02.2012 | Комментарии (0)

28.11.11г. Арсену поставили диагнозТ-клеточный лимфобластный лейкоз.

В Украине эта болезнь не лечится, на данный момент ребенок проходит курс химии в Израиле.В первые дни было собрано 30тыс.$, для завершения курса лечения потребуется 300тыс.$.Даже маленькое пожертвование может спасти Арсену жизнь

АБ"Укргазбанк" МФО 320478 текущий счет в гривнах, долларах и евро 2620594130,ЕДРПО 2653314092 Получатель Коган Ярослав Григорьевич


http://vk.com/club33535708

  Просмотров: 727 | Дата: 04.02.2012 | Комментарии (0)

Під час спостереження за учасниками дорожнього руху в районі пішохідного переходу між «Укрпоштою» та школою №4, що на вулиці Леніна, можна зробити такий висновок: пішохідний перехід біля навчального закладу – це добре, але не для всіх...

Особливо це стосується зимового періоду. До тих, кому він взимку «псує нерви», належать водії, які прямують на своїх автомобілях, піднімаючись по вулиці Леніна вгору. Щоб пропустити пішохода, потрібно пригальмувати, після чого й починаються неприємності. Намагаючись рушити з місця, машина на слизькому підйомі буксує, скочується вниз і відповідно створює небезпечні умови для інших учасників дорожнього руху. Доводиться автовласнику добре попотіти, щоб стартувати з місця. Той, хто перейшов дорогу, – уже й забув про це, а водієві доводиться «вигрібатися» й «розрулювати» не досить приємну ситуацію. У принципі, такий ... Читати далі »
  Просмотров: 694 | Дата: 04.02.2012 | Комментарии (0)

Донедавна на здоров’я я не скаржилася, тож у лікарні й поліклініці, слава Богу, давненько не була. Але останнім часом почуваюся не дуже, тож довелося звертатися за медичною допомогою.
У поліклініці зіткнулася з нововведенням (принаймні, для мене воно було таким) – талони, без яких до лікаря не потрапиш. Причому, на дверях кожного лікарського кабінету написано: «Прийом проводиться по талонах». Тож спочатку треба вистояти довжелезну чергу в реєстратурі, щоб отримати той талон. До того ж, їх обмежена кількість, іноді працівниці реєстратури відповідають: «Талонів уже немає…». А що ж тоді робити хворим? Приходити іншим разом? А якщо комусь терміново до лікаря треба потрапити?! Якщо ж і пощастить отримати талон, то все одно доводиться стояти у черзі – але цього разу вже до кабінету лікаря.
Тож я ніяк не можу зрозуміти: для чого придумали ці талони? Якщо уже і ввели їх, то варто було б у них зазначати хоча б номер у черзі до лікаря, або вказували час прийому (я от, наприклад, в УЗД- ... Читати далі »
  Просмотров: 1190 | Дата: 04.02.2012 | Комментарии (1)

Морозний зимовий вечір тільки через віконне скло красивий та привітний. Насправді ж, надворі – мінус двадцять, вітер, хай невеликий, але такий пекучий у морозну пору року… Саме у такий час сотні пирятинців по закінченні трудового дня поспішають до затишних осель, де тепло, можна відпочити, відігрітися. Але є серед нас і ті, кому поспішати нікуди… Це люди, ставлення до яких у суспільстві – більш ніж неоднозначне: дехто з нас (але таких мало) – їх жаліє, частина (таких значно більше) – зневажає, інші ж (таких, напевно, найбільше) – робить вигляд, що їх не існує… Але вони є, вони існують (саме так – існують, а не живуть) серед нас, дихають одним із нами повітрям і ходять по одній із нами землі… Вони – це бомжі, безхатьки. Саме їм у цю зимову морозну пору року – найтяжче.
Нам, людям звичайним, важко уявити, як це, коли найтепліше – у під’їзді багатоквартирного будинку, а найсмачніший шматок – зі смітника… З одного боку, скажете ви, вони самі обрали для себе таке життя. І у більшості в ... Читати далі »
  Просмотров: 680 | Дата: 04.02.2012 | Комментарии (0)

Про зникнення шестикласників 12 січня, близько 22 години вечора, в Пирятинський райвідділ міліції повідомили батьки. Як з’ясувалося, востаннє вони бачили своїх дітей цього ж дня, о 8 годині ранку, коли збирали їх до школи. Їх також бачили в навчальних закладах, де вони перебували до 14 години.


Майже добу у пошуках найкращих друзів посилені міліцейські наряди досліджували ледь не кожен закуток міста, лісосмуги та горища багатоповерхівок. І тільки в другій половині наступного дня пошуки увінчалися успіхом. Маленьких бешкетників 11-ти і 12-ти років, останній з яких не раз в аналогічний спосіб «перевіряв на міцність» нерви своїх батьків, повернули додому.


На щастя Меланку і Василя родини відмічатимуть у повному складі. Сподіваємось що неприємна подія стане знаковою не тільки для батьків та правоохоронців, залучених до пошукової операції, але й для підлітків.


Автор: ВЗГ УМВС України в Полтавській області
  Просмотров: 590 | Дата: 29.01.2012 | Комментарии (0)

30 грудня відбулася одинадцята позачергова сесія Пирятинської районної ради шостого скликання. Вів пленарне засідання голова районної ради Олексій Нечипоренко.




У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Микола Купріян, заступник голови районної ради Василь Митропан, заступники голови райдержадміністрації, міський та сільські голови, керівники підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Перед відкриттям сесії всіх присутніх привітали з Новорічними святами Дід Мороз зі Снігуркою та щедрувальна група.

На початку засідання голова районної ради Олексій Нечипоренко та голова райдержадміністрації Микола Купріян вручили Почесну грамоту обласної ради депутату районної ради, заступнику міського голови з питань діяльності виконкому Ігорю Шикеринцю з нагоди 50-річчя від дня народження, грамоти районної ради та райдержадміністрації міському голові Олексію Рябоконю, сільським головам Ніні Клітко, Василю Брюховецькому, ... Читати далі »
  Просмотров: 622 | Дата: 29.01.2012 | Комментарии (0)

Днями працівники Пирятинського райвідділу міліції викрили факт заборонених послуг у сфері грального бізнесу.

Правоохоронці встановили, що 33-річний адміністратор одного із кафе у Пирятині протягом щонайменше місяця надавав ці послуги відвідувачам закладу.



Наразі вилучено 11 комп’ютерних пристроїв. Вирішується питання про притягнення чоловіка до кримінальної відповідальності за зайняття незаконною торгівельною діяльністю.

  Просмотров: 629 | Дата: 15.12.2011 | Комментарии (1)

« 1 2 3 4 5 6 ... 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz