Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 03:44

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » Архів матеріалів

  Просмотров: 605 | Дата: 02.02.2010 | Комментарии (0)

У місті Пирятині, що на Полтавщині, близько 5-ї ранку 1-го січня поточного року під мостом через річку Удай було знайдено труп жінки з чисельними травмами голови. Жодних свідків та доказів того, хто б це міг скоїти у працівників міліції не було... Погодній фактор немов працював на злочинця, оскільки то дощ, то сніг наче навмисно замітав сліди злочину… Можливо, убивство жінки й досі було б не розкритим, аби не професіоналізм та оперативність полтавських правоохоронців, які не дали жодних шансів зловмиснику уникнути відповідальності!

20-річний Дмитро (ім’я змінено) святкував Новий рік разом з друзями у кафе. Повертаючись близько 3-ї ранку додому через міст, хлопець зустрів на своєму шляху жінку, яка йшла одна та тримала у руці мобільний телефон. Підбігши до неї, Дмитро почав наносити руками та ногами безжальні удари по тілу жінки. Коли кулачні «аргументи» були вичерпані, Дмитро забрав у бідолашної мобільний та подався додому.

«Перед міліцією стояла непроста задача, - по ... Читати далі »
  Просмотров: 696 | Дата: 29.01.2010 | Комментарии (0)

Две линии обороны, условные пароли и фейс-контроль – через эти преграды прошли сотрудники полтавской службы по борьбе с экономической преступностью и задокументировали очередное нарушение закона о запрете игорного бизнеса в Украине. Клуб с игровыми автоматами располагался в центре небольшого городка Пирятин. Он существовал полгода, и его владельцы чувствовали себя вполне уверенно. О визитах правоохранителей благодаря системе скрытых видеокамер они узнавали заблаговременно.
Вход в казино был по условному сигналу. Посетителей внимательно изучали, подозрительных отсекали. Публика представляла собой, в основном, студенческую молодежь. На момент проведения милицейской операции в клубе находилось около десятка людей, в их числе даже беременная девушка.
После общения с оперативниками все любители «зависнуть» в злачном месте были с миром отпущены по домам. Не так повезло владельцам игорного заведения – на нарушение закона в отношении их был запущен процесс уголовного пр ... Читати далі »
  Просмотров: 643 | Дата: 27.01.2010 | Комментарии (0)

Тільки умов для їх підготовки, як виявляється, у Пирятині створити нікому… Ті юнаки з Пирятина, які хочуть займатися важкою атлетикою, пауерліфтингом, не мають умов для тренувань. Певний час у місті функціонував спортивний клуб «Атлант», охочих займатися у якому було безліч. Але міська рада, якій це приміщення належало, продала його. Спортсмени зі всім своїм обладнанням «переїхали» у приміщення філії Європейського університету. Попрацювали там, але згодом і звідти «попросили»… Тепер тренажери, гантелі та інше обладнання припадає пилом у гаражах, бо немає де його поставити.
Як розповів колишній керівник «Атланту» Манвел Габрієлян, він звертався з проханням допомогти у виділенні приміщення і до районного керівництва, і до міської влади, але «віз і нині там…» — ніхто нічого навіть не обіцяє. Тож, виходить, що до проблем і побажань близько сотні молодих юнаків міста нікому немає діла.
«Деякі тренажери є у ДЮСШ, але їх недостатньо, — говорить Манвел Габрієлян. — Більша частина хлопці ... Читати далі »
  Просмотров: 574 | Дата: 27.01.2010 | Комментарии (0)

Він закінчив історичний факультет Львівського державного університету і був направлений на роботу до міста Млинів Рівненської області, де працював директором середньої школи. Тут одружився з учителькою математики Марією Романівною. У їх дружній сім’ї народився єдиний син Олександр.

У 1963 році Харченки переїздять до Пирятина. Спочатку Георгій Петрович працює директором Улянівської школи (тоді Пирятинського району). Далі – перехід на роботу до Пирятинського райкому Комуністичної партії. Спочатку – на посаду завідуючого організаційним відділом, потім – другого секретаря. Майже 20 років на партійній роботі. Ерудований, мудрий, інтелігентний, тактовний, він завжди користувався повагою серед колег та всього населення району.

Потім протягом семи років до виходу на пенсію Георгій Петрович очолював відділ освіти. На початку 80-х років навчально-матеріальна база освітніх закладів району перебувала у скрутному становищі. Навіть саме приміщення відділу освіти мало жалюгідний виг ... Читати далі »
  Просмотров: 641 | Дата: 27.01.2010 | Комментарии (0)

На Пирятинщині розкрито вбивство жінки, труп якої було знайдено 1-го січня поточного року в місті Пирятині на мосту через річку Удай.

Колосальна оперативна робота карного розшуку ГУМВС та пирятинських правоохоронців виправдала себе. Зокрема, численні подворні обходи, опитування громадян та потенційних очевидців, або свідків, щоденне відпрацювання прилеглої території, де було знайдено тіло та за місцем проживання убитої не були марними. Оперативниками висувалися різні версії того, що могло статися у ту фатальну новорічну ніч.

Коли міліція таки натрапила на слід убивці, факти свідчили лише про причетність чоловіка до злочину. Ним виявився 20-річний раніше судимий непрацюючий мешканець міста Пирятина. Близько 5-ї ранку 1-го січня, повертаючись після новорічних святкувань, молодик запримітив жінку, яка йшла неподалік та тримала у руках мобільний телефон. Ідея забрати мобілку прийшла в голову хлопця миттєво. Вирвавши телефон із рук жінки, хлопець мав намір тікати, та потер ... Читати далі »
  Просмотров: 640 | Дата: 27.01.2010 | Комментарии (0)

Здається, українці у 2009 році Бика стали більше народжувати. За підсумками минулого року, в Україні народилося близько 530 тисяч дітей. Це, до речі, - найвищий показник народжуваності за останні 17 років.

Що ж, така статистика, безумно, радує – нас, українців, стає більше. А цікаво, як справи з народжуваністю на Пирятинщині?

Далеко заглядати не будемо. Візьмемо хоча б останні 5 років. Так, у 2005 році в районі було зареєстровано 292 новонароджених, з них по місту – 188, по селах – 104; у 2006-му – 309 (відповідно: по місту 181, по селах – 128); у 2007-му – 283 (166 і 117); у 2008-му – 312 (205 і 107), у 2009 році – 330 (200 і 130). Тож рік Бика побив рекорди народжуваності за останні 5 років і на Пирятинщині. Сподіваємося, що Тигр теж не підведе і встановить новий рекорд по кількості новонароджених немовлят у нашому районі. Так тримати!

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua

  Просмотров: 559 | Дата: 24.01.2010 | Комментарии (0)

Перший тур виборів Президента України пройшов у районі спокійно.Всі ,хто хотів віддати голос за того чи іншого кандидата ,зміг це зробити.Четверо осіб відстояли своє конституційне право через суд .Крім того,близько п ятидесяти жителів як міста ,так і сіл звернулися до відділу ведення Державого рєестру виборців РДА з приводу помилок у списках ще напередодні виборів.На дільниці прийшло близько 18000 осіб, що скадає 64% виборців району.

Найбільше голосів отримала Юлія Тимошенко -7087(39,9%) .На другому місці- Віктор Янукович -3067(17,2%),Сергій Тігіпко набрав 1511(8,5%),Арсеній Яценюк -1389(7,8%),Петро Симоненко -723(4,1%),Віктор Ющенко- 629(3,5%),Володимир Литвин - 594(3,3%),Олег Тягнибок- 335(1,9%),Анатолій Гриценко - 202(1,1%).Решта кандидатів набрали менше одного відсотка голосів виборців.

  Просмотров: 628 | Дата: 23.01.2010 | Комментарии (0)

Многодетная семья из Пирятина пытается отстоять свое право на дополнительные метры. Сейчас им приходиться ютиться в небольшом частном доме. Места для всех десятерых детей катастрофически не хватает. По закону им должны выделить квартиру, причем вне очереди.

  Просмотров: 667 | Дата: 20.01.2010 | Комментарии (0)

Переживши не один місяць виборчих перегонів, коли з екранів телевізорів, зі сторінок газет на нас лився шалений потік інформації про кандидатів у Президенти, ми нарешті дочекалися виборів. Але, виявляється, вибір на виборах іноді зробити не так то просто.

...Уже протягом майже п’яти років я мешкаю в Пирятині, офіційно прописана тут. За цей час наближаються другі вибори, на які мені не принесли запрошення. У 2006 році я просто звернулася до дільничної виборчої комісії і мені без проблем видали запрошення, внесли до списку. Так само звернулася я й на цей раз. Але на дільниці сказали, що проголосувати я зможу лише в тому разі, коли звернуся в день виборів до суду і отримаю відповідне рішення.

То що ж це виходить – не з моєї вини мене „загубили” у списку, а я тепер муситиму півдня витратити на те, аби скористатися своїм законним правом вибору.

Така ситуація мене, звісно ж, не влаштувала, тому я вирішила звернутися до відділу ведення Державного реєстру виборців ап ... Читати далі »
  Просмотров: 661 | Дата: 20.01.2010 | Комментарии (0)

« 1 2 ... 18 19 20 21 22 23 »
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz