Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 15:44

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Головна » 2011 » Грудень » 2 » Знала б - не прибирала...
Знала б - не прибирала...
12:45
Саме так розпочала свою розповідь про наболілу проблему пирятинка Ольга Рак, яка днями зателефонувала до редакції. Жінка розповіла наступне:

- Ще напередодні Дня незалежності України, який, як відомо, відзначається 24 серпня, мені та й решті моїх сусідів – жителів вулиці Абаканської - було поставлено вимогу: викосити траву на прилеглій до подвір’я території та прибрати тротуар. Рештки ж, які будуть зібрані після прибирання, комунальники, мовляв, вивезуть. Я, звісно ж, виконала всі отримані вказівки: викосила канаву, прибрала тротуар, а сміття склала обабіч дороги з тим, щоб працівникам комунальної служби було зручно його звідти забрати і вивезти. Відтоді минуло 2 місяці… Але сміття і досі (як отой віз із приказки) там. Більше того, купа за цей час суттєво збільшилася – «добрі» сусіди час від часу підкидають туди непотріб зі своїх осель, а під час ремонту проїжджої частини Абаканської цю купу сміття «доповнили» ще й рештками асфальту.

От і виникає у мене особисто питання: навіщо було начебто прибирати територію, а натомість отримати під власними вікнами мало не стихійне сміттєзвалище? Якби не обіцяли, що вивезуть, я б взагалі не косила траву ту, нехай би росла і вигляд це б мало зовсім не гірший від того, який є нині…

З приводу порушеної проблеми ми звернулися до керівника комунального підприємства «Каштан» Віталія СКОЧКА. Він повідомив, що вивіз сміття з вулиці Абаканської відбудеться найближчими днями. А взагалі-то, КП «Каштан» безкоштовно вивозить лише ті рештки, які зібрані на вулиці: з водостічних ям, із тротуарів та прилеглих територій. Якщо ж жителі складають на узбіччях вулиць сміття з власних подвір’їв, то за його вивіз вони мусять платити 30 гривень за 1 кубічний метр. В іншому ж випадку повинні його вивозити самі.
Переглядів: 630 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz