Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 16:34

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Головна » 2010 » Червень » 20 » Зміни пирятинського районного бюджету
Зміни пирятинського районного бюджету
11:36
На 35-й сесії районної ради п’ятого скликання, яка відбулася минулої п’ятниці, депутати районної ради затвердили зміни і доповнення до районних програм та до бюджету району на цей рік.

Керуючий справами апарату районної ради Ігор Шикеринець проінформував про те, що районні програми, які подавалися до районної ради, було детально розглянуто на засіданнях постійних комісій та президії районної ради із внесенням змін та доповнень. Тож депутати райради одноголосно їх затвердили з виділенням у 2010 році з районного бюджету коштів на їх виконання.

Депутати районної ради внесли зміни до видаткової частини показників районного бюджету 2010 року, що стало можливим, як повідомила начальник фінансового управління РДА Людмила Безушко, у зв’язку з розподілом вільного залишку бюджетних коштів, який утворився на початку цього року (1 080 000 гривень), та залишку доходів від втрат сільськогосподарського виробництва (25 000 гривень). Районна рада прийняла рішення внести зміни до районного бюджету на 2010 рік. Так, 60 тисяч гривень виділено під Програму розвитку футболу в районі; 100 тисяч гривень – Програму оснащення матеріально-технічної бази Гурбинського спортивно-оздоровчого табору «Світанок»; 38,800 тисяч гривень – Програму «Всебічний захист соціально-економічних прав ветеранів війни, праці, військової служби, пенсіонерів та інвалідів на 2010 рік»; 63 тисячі гривень – Програму «Спорт для всіх – спільна турбота»; 60 тисяч гривень – Програму впровадження профільного навчання учнів загальноосвітніх навчальних закладів на 2008-2012 роки (придбання автомобіля для міської школи №4); 25 тисяч гривень – Програму заліснення земельних угідь району на період до 2015 року; 5 тисяч гривень – Програму оздоровлення дітей з малозабезпечених сімей; 42,230 тисячі гривень – субвенція на спів фінансування проекту «Придбання шкільного автобуса» тощо.

На сесії розглянуто й інші питання порядку денного, зокрема, про приймання-передачу майна із спільної власності територіальних громад району (будівлі спортзалу з топковою Кейбалівської школи) у спільну власність територіальної громади Сасинівської сільської ради, про затвердження розпоряджень голови районної ради, прийнятих у міжсесійний період.

Крім того, на сесії депутатом районної ради Анатолієм Андреєнком порушено питання про необхідність виділення коштів на будівництво топкової котельні у Березоворудській школі. Депутат райради Галина Куровська закликала колег не економити на галузі освіти і при наявності коштів направляти їх на її розвиток. Депутат Ніна Клітко вже вкотре порушила проблему, пов’язану з обробітком полів пестицидами поблизу села Олександрівка, – під час таких робіт 2 червня отрутохімікати потрапили на подвір’я окремих олександрівчан, котрі проживають на окраїні села.

Підводячи підсумки, голова районної ради Олексій Рябоконь, який вів засідання сесії, перш за все наголосив на тому, що аби задовольнити усі потреби та вирішити проблеми територіальних громад та району в цілому, треба всім разом активно працювати над наповненням районного бюджету. У відповідь на питання, порушені депутатами районної ради, Олексій Рябоконь та голова райдержадміністрації Микола Купріян пообіцяли посприяти у вирішенні питання будівництва топкової у Березоворудській школі, а Н. Клітко рекомендували задокументувати вищеназваний факт з тим, щоб він не залишився поза увагою і не пройшов безкарно.

Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua

Переглядів: 631 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz