Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 08:45

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Березень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
Головна » 2010 » Березень » 10 » «Укрпошта» не має межі
«Укрпошта» не має межі
21:36
Днями Центр поштового зв’язку №11 Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта», що у Пирятині, отримав незвичайне авто – нове пересувне відділення поштового зв’язку, яке забезпечене усім необхідним обладнанням, устаткуванням та експлуатаційними засобами для надання послуг своїм клієнтам.

Запровадження «Укрпоштою» пересувних відділень забезпечить збереження доступності послуг поштового зв’язку для споживачів. Особливо це актуально для мешканців найвіддаленіших сіл.

Пересувне поштове відділення - повністю обладнане всіма необхідними матеріалами як для споживачів, так і для працівників. Воно підключене до електричної мережі, має електронні ваги, автоматизоване робоче місце, оснащене комп’ютером. А для клієнта є спеціально відведене місце в автомобілі. Пересувне поштове відділення, за інформацією начальника Центру поштового зв’язку №11 Полтавської дирекції УДППЗ «Укрпошта» Андрія Малишкіна, надаватиме споживачам ті ж послуги, що й стаціонарні. Зокрема, прийматиме усі види поштових відправлень та переказів, передплату і платежі, продаватиме поштові марки, марковані конверти і картки, газети, журнали, тару для упакування поштових відправлень, товари широкого вжитку. Також здійснюватиме виймання листів з поштових скриньок, видаватиме поштові відправлення населенню тощо. Крім того, пересувні відділення передбачають надання послуг за агентськими угодами (укладання угод на виконання певних робіт з мешканцями населених пунктів, які обслуговують пересувні відділення).

Що цікаво, пересувному відділенню присвоюється і поштовий індекс. У населених пунктах, де надаватимуться послуги таким відділенням, буде розміщуватися вивіска з інформацією про режим його роботи. Тривалість же – визначатиметься потребами жителів того чи іншого села або хутора.

До речі, на Полтавщині минулого року послуги поштового зв’язку надавали 6 пересувних відділень поштового зв’язку. А вже до кінця 2010 року планується впровадження ще 18-ти таких відділень.
Автор: Оксана БОНДАРЕНКО, www.piryatin-visti.at.ua
Переглядів: 794 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz