Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 12:40

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Січень 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
 
Головна » 2012 » Січень » 29 » У новий рік – з новим районним бюджетом
У новий рік – з новим районним бюджетом
22:00
30 грудня відбулася одинадцята позачергова сесія Пирятинської районної ради шостого скликання. Вів пленарне засідання голова районної ради Олексій Нечипоренко.




У роботі сесії взяли участь голова райдержадміністрації Микола Купріян, заступник голови районної ради Василь Митропан, заступники голови райдержадміністрації, міський та сільські голови, керівники підприємств, установ і організацій, представники засобів масової інформації.

Перед відкриттям сесії всіх присутніх привітали з Новорічними святами Дід Мороз зі Снігуркою та щедрувальна група.

На початку засідання голова районної ради Олексій Нечипоренко та голова райдержадміністрації Микола Купріян вручили Почесну грамоту обласної ради депутату районної ради, заступнику міського голови з питань діяльності виконкому Ігорю Шикеринцю з нагоди 50-річчя від дня народження, грамоти районної ради та райдержадміністрації міському голові Олексію Рябоконю, сільським головам Ніні Клітко, Василю Брюховецькому, Василю Грицаю, Михайлу Литвиненку та Світлані Харченко, яких вони удостоєні за активну участь в організації та проведенні оплачуваних громадських робіт по благоустрою і озелененню територій населених пунктів, після чого депутати приступили до розгляду сесійних питань. Районна рада підтримала проект рішення «Про внесення змін до показників районного бюджету на 2011 рік».

Про Програму економічного і соціального розвитку Пирятинського району на 2012 рік, в якій передбачено комплекс завдань та заходів, спрямованих на вирішення проблемних питань, стабілізацію роботи і розвиток основних галузей виробничої та соціальної сфери району, доповіла начальник управління економіки та розвитку інфраструктури райдержадміністрації Ірина Солдатова. Розглянуту Програму сесія схвалила.

Районний бюджет на 2012 рік представила начальник фінансового управління райдержадміністрації Людмила Безушко, проект якого після обговорення депутати затвердили.

Своїми рішеннями районна рада підтримала проекти програм і календарних планів-заходів (Програма «Всебічний захист економічних прав ветеранів війни, праці, військової служби, пенсіонерів та інвалідів на 2012 рік», календарний план навчально-тренувальних зборів, змагань та заходів відділу з питань фізичної культури і спорту райдержадміністрації на 2012 рік і календарний план заходів соціальної підтримки сімей, дітей та молоді на 2012 рік) та прохання громади села Харківці про передачу майна спільної власності територіальних громад Пирятинського району (майнового комплексу та майна Харківецької ЗОШ) територіальній громаді Харківецької сільської ради.
Переглядів: 623 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz