Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 13:48

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 23 » Справжня зима була? була. Буде вам і весна справжня!
Справжня зима була? була. Буде вам і весна справжня!
21:25
Цьогорічна зима видалася навдивовижу щедрою на сніг, морози та заметілі. Вона виявилася справжнісіньким випробуванням для комунальних служб, яким довелося працювати так, як до того не працювали, мабуть, багато років.

Самим лише розчищенням доріг тут справа не закінчується... З дахів будинків уже зараз звисають здоровенні бурульки, які, часто-густо розташовуючись над тротуарами, а отже – над головами перехожих, несуть реальну загрозу їхньому здоров’ю чи іноді й життю. А що ж буде, коли надворі почнеться справжня відлига і ці льодові дива почнуть танути і відпадати?.. А крім цього на дахах будівель назбиралося чимало снігу, і він буде зсуватися донизу, падаючи на голови перехожим, які опиняться „у потрібному місті, у потрібний час”.

Яким небезпечним може бути звичайний сніг, минулого тижня пирятинці мали змогу поспостерігати на прикладі одного із кафе міста. Конструкція так званого літнього майданчика, на брезентовому покритті якого назбирався товстий шар снігу, не витримала навантаження і рухнула донизу. При цьому не витримали навіть міцні сталеві прути. Страшно навіть подумати, якою трагедією міг би обернутися цей випадок, аби на момент падіння на тому майданчику знаходилася людина...

Чимало проблем виникне у нас і через танення снігу. Адже його накопичилося на вулицях не так уже й мало, а дороги та тротуари спроектовані таким чином, що у багатьох місцях калюжі стоять навіть тоді, коли на вулиці півгодини покрапає дощик.

Міська та районна влада готуються до виникнення паводків і підтоплень, яких не вдасться уникнути з підвищенням температури. Так, виконуюча обов’язки міського голови Олександра Салівон повідомила, що міською радою вже зараз проводиться робота, аби весну Пирятин і пирятинці зустріли без проблем. Одним із кроків до цього є зустріч із власниками асенізаторів – автомобілів, обладнаних системою для відкачування води, роботи яким навесні видасться чимало.

Що ж, роботу комунальних служб у зимовий період бачили, дочекаємося весни...


Автор: Людмила ВОЛИК, www.piryatin-visti.at.ua
Переглядів: 566 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz