Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 10:28

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 28 » Пирятинський «Довгобуд» нарешті прийме перших жителів
Пирятинський «Довгобуд» нарешті прийме перших жителів
09:51
 Будівництво багатоквартирної п‘ятиповерхівки по вулиці Проїзній у Пирятині розпочалося давно. Але у нелегкі 90-ті будівництво призупинилося, будинок стояв пусткою, а подвір’я заростало бур’янами. Кілька років тому про будинок „згадали”, і розпочата колись справа нарешті стала доводитися до логічного завершення.

І от на початку 2010 року Пирятин облетіла новина про те, що кілька пирятинських родин, які довгі роки стояли на черзі, нарешті отримують квартири у новому будинку.

Як повідомив спеціаліст міськвиконкому з питань архітектури та житлово-комунального господарства В’ячеслав Савченко квартири виділені пільговикам, які перебували на квартирному обліку до 1 січня 2010 року. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №1300 від 18 листопада 2009 року на 40% квартир попередні списки надано Міністерством оборони та Міністерством внутрішніх справ, 60% - виконкомом міської ради, з яких 1 квартира буде надана громадянину, який перебував на обліку в УТОСі.

- Ми надали попередні списки для затвердження КМУ, ці списки було затверджено та погоджено координаційною радою Міністерства житлово-комунального господарства. Рішенням сесії дано згоду на прийняття у комунальну власність міської ради 15 квартир.

Зараз ми чекаємо від державної іпотечної установи акт приймання-передачі квартир, придбаних державою у комунальну власність міста. Серед квартир одна – двокімнатна, чотири – чотирикімнатні та десять – трикімнатних, - говорить В. Савченко.

Серед пирятинців, які отримали квартири, - 4 військовослужбовці, звільнені у запас: Сергій Максименко, Віктор Тур, Станіслав Правдивець, Валерій Пшеничний; 2 працівники райвідділу міліції: Олександр Митропан та Андрій Безбородов. Окрім цього, у новому будинку оселяться сім’ї чорнобильців Миколи Шкоди і Анатолія Стадніченка, чотири багатодітні родини: Любові Бих, Алли Радченко, Раїси Брана і Тамари Кінчук, вчительки Ольги Кохан, а також інваліди – Тамара Котвіцька та Олександр Кочковий.

Тож, сподіваємося, що вже незабаром у стінах пирятинського "довгобуду” залунають щасливі голоси новоселів.

Автор: Людмила ВОЛИК, www.piryatin-visti.at.ua

Переглядів: 642 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz