Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 22:25

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Листопад 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
 
Головна » 2014 » Листопад » 11 » ПИРЯТИН, ЧИ ТУМАННИЙ АЛЬБІОН?
ПИРЯТИН, ЧИ ТУМАННИЙ АЛЬБІОН?
16:46

Такого нашестя диму, як цієї осені, не було в нашому місті давно. Починаючи години з 16-ї і до пізньої ночі Пирятин стає схожим на туманний Альбіон: клуби диму окутують усе навколо. Здається, що палять усі й усе… Листя, яке кілька місяців поспіль вбирало в себе з навколишнього середовища купу шкідливих речовин, зараз горить і вивільняє те все знову в повітря. А окрім цього, горе-господарі, разом із листям та залишками рослинності спалюють пластикові пляшки, обгортки та інший непотріб. А далі всі – і діти, і дорослі, вдихають дим, переповнений згубними для здоров’я речовинами.
Задимленості Пирятина і боротьбі з тими, хто своїми діями несе загрозу здоров’ю пирятинців, була присвячена нарада у міського голови Олексія Рябоконя за участі представників санепідемслужби, райвідділу міліції, комунальників, що відбулася минулої п’ятниці. На початку наради Олексій Рябоконь звернувся до учасників зібрання з пропозицією об’єднати зусилля задля виявлення порушників та притягнення їх до адміністративної відповідальності.
Спеціалісти з екологічних питань міськради проінформували, що вони спільно з дільничними інспекторами міліції проводили рейди по виявленню порушників, які спалювали опале листя та залишки рослинності. Рейди проводилися як вдень, так і у вечірній час. Окрім самих фактів спалювання, працівниками міської ради також виявлялися місця накопичення листя, які потенційно можуть бути спалені. У таких випадках комісія проводила роз’яснювальну роботу з  власниками територій, аби унеможливити їх підпал.
За період проведення рейду по місту комісією було виявлено 50 порушників, з них по вулицях: Абаканська - 2, Петровського - 2, Леніна - 1,Червоноармійська -1, Київська – 6, Пролетарська – 5, Радянська – 2, Журналістів – 2, Гагаріна – 4, Радгоспна – 2, Калинова – 1, Чернишевського – 1, Визволення – 1, Мічуріна – 4, Маяковського – 1, Цибаня – 2, Завокзальна - 3, Цибаня - 6, Комсомольська - 1, Жовтнева - 1, пров. Косий - 1.
Громадян, які спалювали опале листя вперше, було письмово попереджено про адміністративну відповідальність та зобов’язано загасити вогнище. На осіб, що повторно вчиняли вищевказані дії, складено протоколи про адміністративні правопорушення. Штраф, передбачений за дане порушення, становить від 340 до 1360 гривень на приватних осіб та 850-1700 гривень – на посадовців.
Тож, шановні пирятинці, аби «не влетіти в копієчку», перестаньте нарешті диміти, адже рейди по виявленню порушників триватимуть і надалі.
Людмила ВОЛИК

Переглядів: 2397 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz