Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 18:34

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Лютий 2012  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829
 
Головна » 2012 » Лютий » 4 » НАВІЩО В ПОЛІКЛІНІЦІ – ТАЛОНИ?
НАВІЩО В ПОЛІКЛІНІЦІ – ТАЛОНИ?
11:43
Донедавна на здоров’я я не скаржилася, тож у лікарні й поліклініці, слава Богу, давненько не була. Але останнім часом почуваюся не дуже, тож довелося звертатися за медичною допомогою.
У поліклініці зіткнулася з нововведенням (принаймні, для мене воно було таким) – талони, без яких до лікаря не потрапиш. Причому, на дверях кожного лікарського кабінету написано: «Прийом проводиться по талонах». Тож спочатку треба вистояти довжелезну чергу в реєстратурі, щоб отримати той талон. До того ж, їх обмежена кількість, іноді працівниці реєстратури відповідають: «Талонів уже немає…». А що ж тоді робити хворим? Приходити іншим разом? А якщо комусь терміново до лікаря треба потрапити?! Якщо ж і пощастить отримати талон, то все одно доводиться стояти у черзі – але цього разу вже до кабінету лікаря.
Тож я ніяк не можу зрозуміти: для чого придумали ці талони? Якщо уже і ввели їх, то варто було б у них зазначати хоча б номер у черзі до лікаря, або вказували час прийому (я от, наприклад, в УЗД-кабінет). А то, як на мене, з цими талонами ще більше клопоту, ніж було без них.
Сподіваюся, що моя думка (впевнена, більшість відвідувачів поліклініки підтримають мене) буде почута керівництвом лікарні чи поліклініки і цю систему талонів якось вдосконалять, щоб не тільки лікарям, а й їхнім пацієнтам було зручно».
М. ОСТАПЕНКО, м. Пирятин
За коментарем стосовно порушеного питання ми звернулися до завідуючого поліклінічним відділенням центральної районної лікарні Миколи Бобиря. Він відповів:
- Талонна система діє на всій території України, оскільки призначена для реєстрації та обліку громадян, котрі звертаюся до лікарів поліклінічних відділень. До того ж, медичні картки не повинні знаходитися на руках у пацієнтів й після видачі талона медкартку відносять до кабінету відповідного лікаря. Окрім цього, існують норми та визначена кількість осіб, яких лікар зможе прийняти протягом свого робочого дня.
Звичайно, ситуації бувають різні. Ми йдемо хворому пацієнту назустріч, наприклад, якщо людина приїхала з села й не встигла потрапити до лікаря. Практика ж вказувати час прийому на талонах у нашому відділенні була, проте виявилася неефективною. Якщо у медичній галузі відбудуться реформи, то всі пацієнти повинні будуть проходити через сімейного лікаря, який, у свою чергу, направлятиме хворого до того чи іншого спеціаліста.
Переглядів: 1191 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 1
1 Гость  
Талончики? Нахрена там вообще доктора сидят? Гинеколог, хЕрург и патанатом - ПОВЕСТЕСЬ! ВАМ все равно в АДУ гореть!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz