Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 00:23

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Травень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Головна » 2010 » Травень » 8 » На пирятинщині - новий голова райдержадміністрації
На пирятинщині - новий голова райдержадміністрації
21:51
27 квітня відбулося представлення нового голови Пирятинської райдержадміністрації. Відповідно до розпорядження Президента України Віктора Януковича №426 від 23 квітня 2010 року ним став Микола Купріян.

Новопризначеного керівника райдержадміністрації присутнім у великій залі адмінбудинку начальникам управлінь та відділів РДА, керівникам підприємств, установ, організацій міста і району, депутатам представив заступник голови облдержадміністрації Олександр Коваль. Він охарактеризував Миколу Миколайовича як спеціаліста високого рангу, професіонала, що повністю володіє ситуацією на Пирятинщині. Від імені обласного керівництва О. Коваль також висловив слова подяки тепер уже колишньому голові РДА Василю Митропану за проведену ним та його командою протягом останніх п’яти років роботу.

У ході свого першого виступу перед громадою району у якості голови райдержадміністрації М. Купріян поінформував про основні напрямки своєї роботи, про пріоритетні завдання, які він ставить перед собою, вступаючи на посаду. „Не розгубити досягнень своїх попередників і примножити їх у ході роботи на благо пирятинської громади”, - так коротко окреслив Микола Миколайович своє головне завдання як керівника району.

Серед першочергових напрямків роботи - розвиток агропромислової галузі району, сприяння у роботі місцевим сільгосптоваровиробникам. „Не треба надіятися, що прийде чужий інвестор для того, аби принести благо нашій громаді. Він прийде лише для того, аби максимально збагатитися, забрати по можливості все з наших земель у власні кишені”, - така позиція М. Купріяна стосовно розвитку аграрного комплексу району.

Другий напрямок – розвиток промисловості. Тут теж, на думку М. Купріяна, існує дуже багато проблем: втратив позиції ВАТ „Ливарно-механічний завод”, хотілося б, аби краще працював ВАТ „Пирятинський м’ясокомбінат”, надзвичайно велика проблема – нафтогазорозвідувальна експедиція, яка залишила по собі у спадок борги по заробітній платі та до Пенсійного фонду.

Ще один напрямок роботи, в якому в першу чергу буде працювати нове керівництво – ліквідація заборгованості по виплаті заробітної плати як у промисловості, так і в сільському господарстві. Окрім цього, М. Купріян акцентував увагу присутніх на таких аспектах своєї роботи як співпраця з малим та середнім бізнесом на паритетних умовах, залучення додаткових інвестицій у район. Стосовно останнього, голова райдержадміністрації так охарактеризував проблему: „Маючи цікаве геополітичне положення, наш район практично не користується цим. На трасі „Київ-Харків” розпродано майже всі земельні ділянки, а інфраструктура при цьому фактично не розвивається.”

- Проблем, над якими треба працювати у районі, - багато, тому закликаю всіх і кожного до співпраці. Для мене не важлива партійна приналежність людей, „партія” у нас повинна бути одна – партія громадян Пирятинського району, - так закінчив свій виступ М. Купріян.

Нового голову райдержадміністрації з призначенням на відповідальну та почесні посаду привітали голова районної ради Олексій Рябоконь та депутат районної ради Микола Митропан.



БІОГРАФІЧНА ДОВІДКА

Микола Миколайович КУПРІЯН народився 20 вересня 1964 року у м. Бобринець Кіровоградської області. Закінчив Пирятинську школу №4, далі - у 1985 році - економічний факультет Полтавського кооперативного інституту за спеціальністю „економіка заготівель”. З серпня по жовтень 1985 року – заступник голови правління по торгівлі Середино-Будської райспоживспілки у м. Середино-Буда Сумської області. З грудня 1985 по травень 1987 – проходив службу у лавах Радянської Армії. У липні-жовтні 1987 року – директор заготконтори Середино-Будської райспоживспілки. З жовтня 1987 по березень 1999 року – заступник голови правління з торгівлі Пирятинської райспоживспілки. З березня 1999 по квітень 2010 року – начальник управління Пенсійного фонду в Пирятинському районі. З 23 квітня 2010 року – голова Пирятинської райдержадміністрації.

Одружений. Має двох синів.
Переглядів: 780 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz