Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСубота, 20.04.2024, 04:58

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » 2010 » Січень » 20 » Які подарунки знаходили під ялинкою пирятинці
Які подарунки знаходили під ялинкою пирятинці
19:25
Новий рік, Різдво – це ті свята, на яких панують святково-казковий настрій і які не обходяться без … подарунків. Хтось кладе їх або знаходить під ялинкою, хтось – отримує просто в руки. Та як би там не було, але отримувати й дарувати подарунки – це надзвичайно приємна процедура.

Цікаво, які подарунки на Новорічні свята одержували та готували для рідних і близьких пирятинці? Аби дізнатися про це, ми запитали безпосередньо у жителів нашого міста.



Олександр, 34 роки:

- Я не вважаю себе винахідником у житті, тож люблю свята, так би мовити, без сценарію. Тому й подарунків для своїх рідних особливих не вигадую: дітям – зазвичай дарую іграшки, дружині – парфуми або щось подібне.

Світлана та Юрій:

- У нас двоє діток – 4-річна Соня та 6-річний Михайлик. Ми з перших років їхнього життя намагаємося на Новорічні та Різдвяні свята створювати для них справжню казку. До них щороку приходить Дід Мороз (раніше його роль виконував перевдягнутий тато, а тепер запрошуємо когось із кумів чи знайомих). Діти вірять, що це саме він приносить їм подарунки, замовляють їх заздалегідь. Даруємо в основному іграшки, солодощі, дитячі різнобарвні книги.

Олена Миколаївна, 53 роки:

- Ми з чоловіком Новий рік зустрічали удвох. Він мені подарував мікрохвильову піч, про яку я давно мріяла, а я йому приготувала його улюблені святкові страви.

Максим, 13 років:

- Я цілий рік просив батьків, щоб дали мені гроші на нову мобілку, але вони весь час відмовляли. І ось під Новий рік «чудо» сталося – тато запропонував поїхати з ним до магазину, де я вибрав собі "крутий” мобільний телефон. Подарунком задоволений.

Надія Михайлівна, пенсіонерка:

- Ніякого подарунка я не отримала, напевно, уже не в тому віці. Новий рік та Різдво зустрічала сама, бо чоловік декілька років тому помер. Діти живуть далеко, тому лишень зателефонували мені, привітали зі святами. Та ще засівальники заходили…

Людмила, 28 років:

- Для мене на цьогорічні Новорічні свята найкращим подарунком був приїзд моєї інститутської подруги з чоловіком. Ми декілька років не бачилися з нею. А це якось перед Новим роком спілкувалися по мобільному, я запропонувала їй разом зустріти Новий рік, запросила до себе в гості. Вона спочатку точно й не обіцяла – приїдуть чи ні. Але все-таки вирішила, мабуть, зробити подарунок і собі, і мені – приїхала. Провели одне з найголовніших і найчарівніших свят року дуже весело й цікаво. Спілкувалися, згадували студентське життя, танцювали, співали у караоке, запускали салюти… Коротше кажучи, свято вдалося на славу.
Переглядів: 709 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz