Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 18.04.2024, 22:08

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 2 » Громадські роботи - важлива справа сьогодення
Громадські роботи - важлива справа сьогодення
21:39
Однією з форм активної політики зайнятості населення, яка дає реальний шанс безробітним отримати додатковий заробіток є оплачувані громадські роботи. Щорічно зростає кількість громадян, які приймають участь в оплачуваних громадських роботах. В 2009 році в Пирятинському районі на оплачуваних громадських роботах відпрацювали 537 громадян.

Необхідна організаційна робота розпочалася Пирятинським районним центром зайнятості з грудня 2008 року Було прийнято рішення районної ради «Про організацію оплачуваних громадських робіт в 2009 році», затверджені переліки підприємств, установ, організацій, на яких визначена кількість робочих місць. Відповідно до цих рішень надіслані листи на підприємства та в господарства.

Вжиті заходи дали змогу одержати від господарств району повну інформацію про потребу в додатковій робочій силі. За 2009 рік з підприємствами і господарствами району укладено 43 договори на проведення оплачуваних громадських робіт.

Громадські роботи, які проводяться в районі – різнопланові, фактично залучені і працюють громадяни різних категорій в усіх галузях народного господарства: по благоустрою населених пунктів, по ремонту об’єктів соціальної сфери, по впорядкуванню місць меморіального поховання, виконанню сільськогосподарських робіт, по догляду за одинокими пристарілими громадянами. Особливу увагу приділяли проведенню громадських робіт на обласних об’єктах соціальної сфери. Так в Пирятинському психоневрологічному будинку-інтернаті на проведення громадських робіт використано 44,4 тис. грн., Грабарівським психоневрологічним будинком-інтернатом – 1,4 тис. грн., Кротівським психоневрологічним будинком – інтернатом 7 тис.грн. коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

На належному рівні проводились громадські роботи по ремонту в Пирятинській центральній лікарні, де відпрацювало 45 осіб та використано 77,3 тис. грн.

В 2009 році проводились громадські роботи і за кошти підприємств району. Так ДП «Пирятинське лісове господарство» використало за рік 23,5 тис. грн., ЗАТ «Пирятинський м’ясокомбінат» - 2,4 тис.грн Всього підприємствами району на проведення оплачуваних громадських робіт використано 33,8 тис. грн.

Тож служба зайнятості запрошує до співпраці роботодавців та місцеві органи виконавчої влади. Об’єднання наших зусиль дозволить вирішити проблему тимчасової зайнятості населення.

Автор: www.dcz.gov.ua

Переглядів: 732 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz