Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 23:20

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Головна » 2010 » Червень » 9 » Господарі землі
Господарі землі
21:39
 27-28 травня 2010 року на базі Мигійського коледжу Миколаївського державного аграрного університету проходив Фестиваль дружби і професійної майстерності серед вищих аграрних навчальних закладів І – ІІ рівня акредитації «Господарі землі» за участю 6-ти аграрних навчальних закладів України, серед яких була і команда з Березоворудського технікуму Полтавської державної аграрної академії.

Під час фестивалю, що проводився на березі Південного Бугу в Національному парку «Бузький Гарт», у конкурсі «Фольклор рідного краю» наші учасники художньої самодіяльності під керівництвом заступника директора з виховної роботи Т. Продан та художніх керівників М. Мусіяки і Таміли Костенко, студентки 4-го курсу відділення «Виробництво і переробка продукції рослинництва» показали музично-хореографічну композицію народного свята «Купальська ніч», яка була визнана найкращою. На другий день фестивалю були проведені конкурси професійної майстерності серед студентів старших курсів. Призові місця отримали студенти третього курсу нашого технікуму відділення «Виробництво і переробка продукції тваринництва» Віталій Кашкін та Костянтин Рубан у конкурсах з мічення свиней шляхом вищипування та татуювання і доїння корів механічним способом. Гідно виступила наша студентка цього ж відділення Аліна Омелян у конкурсі визначення клінічного стану тварин. Студент третього курсу відділення «Експлуатація і ремонт машин та обладнання аграрного виробництва» Олександр Кащенко показав гарні знання та практичні навички в конкурсі з підготовки та проведення оранки. Бобир Олена - студентка третього курсу відділення «Технологія виробництва і переробки продукції рослинництва» зарекомендувала себе одним з кращих знавців у конкурсі з теоретично-практичного курсу з рослинництва в умовах виробництва. Активну участь наша команда взяла у спортивно- ігрових змаганнях та молодіжній дискотеці.

Переможці конкурсів проходили співбесіду на знання іноземної мови для отримання сертифікату по безкоштовному проїзду у фермерські господарства Данії для практичного стажування, під час якого студенти будуть отримувати заробітну плату в межах 2000 доларів за місяць. Це право виборов переможець В. Кашкін.

Автор: Н. Оверченко, www.piryatin-visti.at.ua

Переглядів: 584 |  Теги: | Рейтинг: 0.0/0 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz