Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 17:49

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Головна » 2011 » Жовтень » 5 » День села в Кейбалівці
День села в Кейбалівці
11:41
25 вересня у Кейбалівці святкували День села.

Все в житті починається з любові: з любові до Батьківщини, до народу, до тієї вулиці, де ти народився і виріс, до тієї криниці, з якої вперше випив води. Такими словами розпочали свято його ведучі Тетяна Іваненко та Ірина Ящик. Вони розповіли про історію села, його видатних людей.

Святкові подарунки отримали: єдина вдова, що залишилася в Кейбалівці Орина Козловська, ветеран афганської війни Володимир Савич, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС Олександр Іващенко. Подарунки з нагоди свята отримали механізатори, доярки та молоді спеціалісти ТОВ «Леляківське» і ТОВ ПКЗ «Агро». А оскільки найбільшим багатством кожного є родина, вшанували багатодітні сім’ї, сім’ї, в яких цього року народилися малята та які цього року святкують тридцятирічний ювілей подружнього життя.

Усю велику Кейбалівську родину вітали почесні гості: сільський голова Віктор Дорошенко, голова ветеранської організації Любов Левченко, начальник відділу культури і туризму райдержадміністрації Тамара Білоброва. Своїх земляків привітав голова Пирятинської районної ради Олексій Нечипоренко.

Протягом усього свята співали, вітаючи жителів села і гостей, добрі сусіди – народний самодіяльний фольклорний колектив «Молодички» із Сасинівки, лауреат літературно-мистецької премії ім. Дмитра Луценка «Осіннє золото» Валентина Стельмах та Валерія Ящик з Леляків, Руслана і Сніжана Довженки з Калинового Мосту.

У Кейбалівці також багато співучих людей. Тож земляків вітали Володимир Луценко і Володимир Нічик, Світлана Нічик і Олександра Луценко, юні таланти Ірина Бей та Аня Харкевич. До Дня села народні умільці підготували чудову виставку своїх виробів. Свято вдалося на славу і завершилося спортивними змаганнями з міні-футболу.
Переглядів: 691 |  Теги: | Рейтинг: 5.0/1 |
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz