Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 16.04.2024, 23:46

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Вересень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Головна » 2014 » Вересень » 27
Приємним подарунком та сюрпризом для всіх закоханих пирятинців на День міста стало відкриття „лавочки закоханих“, яку встановили в центрі міста біля фонтану. Право відкрити лавочку, розв’язати червону стрічку було надано молодятам, які цього дня стали на весільний рушник Сергію і Яні Самбур та Віктору і Руслані Дорошенко.
Погожого суботнього дня, 20 вересня, пирятинці відсвяткували 860-й день народження рідного міста. Зранку всі бажаючі змогли відвідати святковий ярмарок та послухати й побачити самодіяльних артистів з Пирятина, Дейманівки та Олександрівки. У цей же час на стадіоні «Ювілейний відбулася спартакіада на Кубок місцевого самоврядування присвячена Дню міста. Команди змагалися в шести видах спорту: легка атлетика, гирьовий спорт, армреслінг, пе ... Читати далі »
  Просмотров: 1217 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

44-річний уродженець села Білоцерківці Ігор Чеботарьов пішов воювати на фронт добровільно і зараз перебуває в батальйоні «Шахтарськ». У цьому ж батальйоні воював наш загиблий Герой Анатолій Курочка. Вони дізналися один про одного випадково і встигли побачитися тільки декілька разів… Нещодавно Ігор Чеботарьов зміг на декілька днів вирватися у відпустку. Прибувши до Пирятина він прийняв запрошення й погостював у родині Олександра Курочки. Пирятинські активісти та волонтери допомогли нашому земляку Ігорю з бронежилетом, каскою та іншим спорядженням, за що він їм усім дуже вдячний. Волонтери Пирятинщини звертаються до родин бійців, які пішли на фронт добровільно, з проханням повідомляти про себе, щоб у волонтерів була можливість надавати допомогу й цим захисникам. Світлана ДОВГЕНКО. На фото: Світлана Курочка, Ірина Довженко, Ігор Чеботарьов
  Просмотров: 882 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

У світлі останніх подій в нашій державі, загострилося питання цивільного захисту населення, обізнаності жителів нашого міста та району з навичками надання першої медичної допомоги та поводження зі зброєю. З ініціативи журналістів «Пирятинських вістей», громадських активістів, керівників громадських організацій, волонтерів та представників загону самооборони міста 18 вересня було проведено зустріч з представниками влади та керівниками відповідних служб району, де відбулося обговорення цих важливих питань. Перш за все громадськість турбувало питання, в якому стані перебувають захисні споруди цивільної оборони. Виявилося, що відповідно до указу Президента Януковича, який був виданий у 2011 році, ці об’єкти є стратегічними й інформація про їх місцезнаходження засекречена. Як повідомив присутнім головний спеціаліст з питань надз ... Читати далі »
  Просмотров: 814 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

Чоловіки-десантники з Пирятинського громадського об’єднання «Десант» також не стоять осторонь подій, які відбуваються на Сході України та не забувають своїх побратимів, котрі приймають участь в АТО. Десантнику Ігорю Чеботарьову вони оплатили вартість тактичного рюкзака (700 грн), а Штаб волонтерського руху району надав йому теплу білизну, балаклаву та блок цигарок. На днях десантники отримали колематорний оптичний приціл (вартість близько 1 тис. грн.), який передадуть спецпризначенцю Нацгвардії Олександру з Пирятина, брат якого теж був десантником. Разом з волонтерським Штабом було доукомплектовано посилку речами, які потребував Олександр: наколінники, тепла білизна, берці, форма, блок цигарок, балаклава та три тактичні ремні. Доставку оплатили десантники Пирятинщини.
  Просмотров: 855 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

Днями ми спільно з депутатом Полтавської обласної ради Віктором Гаркушею у селах Дейманівка та Харківці відвідали родини військовослужбовців, призваних до лав української армії. Ми поспілкувалися з їх рідними, а з деякими пощастило зустрітися особисто. У Харківцях ми завітали до родини 29-річного Сергія Самбура, який приїхав у 10-ти денну відпустку на своє весілля. Вже п’ять місяців він служить медпрацівником у 16-му батальйоні територіальної оборони Полтави. Зараз їхній батальйон знаходиться у м. Котовськ Одеської області. Як зазначив хлопець, поки що все є, тільки касок не вистачає, а також деяких ліків (противірусних). Правда, бронежилет у Сергія трохи закороткий, бо юнак високий, тож депутат пообіцяв допомогти вирішити цю проблему. Сільська рада підтримує своїх односельчан, яких призивали на військову службу, зокрема, ... Читати далі »
  Просмотров: 877 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

Близько місяця тому було розпочато ямковий ремонт дорожнього покриття в деяких сільських населених пунктах нашого району. Ями засипають фрезованим асфальтом, який ще недавно служив водіям траси Київ-Харків. Напередодні були домовленості голови райдержадміністрації Олега Кучі з ДП «Полтавський облавтодор», котре надало матеріал для ремонту, та з ДРП філії „Чорнухинський райавтодор“, працівники якого виконали ремонтні роботи. Позитивним моментом є те, що все робиться безкоштовно. Для того, щоб провести ці роботи потрібно було тільки оплатити доставку б/в асфальту з м. Решетилівка. О. Куча з цього приводу провів роботу з керівниками сільськогосподарських підприємств району та домовився, що вони нададуть транспорт, заправлять його за власний кошт та привезуть фрезований асфальт. Отже, завдяки таким сільгоспвиробникам як «ПКЗ-АГРО», ФГ «Берегове», ТОВ «Руда», «Повстинагроальянс», ПАТ «Каплинцівське», ТОВ «Каплинцівське», ТОВ «Баришівська зернова компанія», ТОВ «Агрофірма «Пирятин» роботи ... Читати далі »
  Просмотров: 793 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

Учора у Пирятинському районі о 20 годині на 134 кілометрі автодороги Київ-Харків, з другорядної дороги на головну виїжджав автомобіль «КАМАЗ 5320» з напівпричепом під керуванням 57-річного водія, мешканця міста Пирятин, який не надав переваги у русі та скоїв зіткнення з мікроавтобусом «MERCEDES-BENZ», під керуванням 43-річного кременчужанина, що рухався в напрямку Києва. Внаслідок ДТП водій автомобіля «MERCEDES-BENZ» та чотирьох пасажирів мікроавтобусу: 30-річного мешканця міста Хорол, 54-річного мешканця Київської області, 38-ми та 37-річних мешканців Вінницької області з зрізними травмами доставили до Пирятинської центральної районної лікарні. За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція даної статті передбач ... Читати далі »
  Просмотров: 884 | Дата: 27.09.2014 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz