Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 29.03.2024, 10:24

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Грудень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
 
Головна » 2011 » Грудень » 02
Наслідками ремонту двох євротрас - Київ-Харків та Київ-Чоп – вже стали постійні затори, ДТП і абсолютна лотерея в дорожніх знаках.


Нагадаємо, ці дороги роблять із великою відповідальністю до якості покриття, освітлення і розмітки. І вже за сім місяців під час проведення Євро-2012 ними їздитимуть іноземці. Проте наразі проблеми виникають в українських водіїв.

Журналісти, які оглядали дорожні довгобуди, зафіксували аварію біля Пирятина. Водій Газелі виїхав на трасу із другорядної дороги і стверджує, що не побачив чорної машини саме через ремонт. На дорозі Київ-Житомир швидкісний режим упав до п’ятдесяти кілометрів за годину, тому автомобілісти обганяють у заборонених місцях не тільки зліва, а й справа.

В селі Небилиця хати обклали метровим шаром відбірного асфальту. Місцеві вискакують по щебеню, немісцеві навіть не знають, як під’їхати. Водії скаржаться, що немає ні знаків, ні з'їздів, ні виїздів.

Ще більше страждають автозаправки, які стоять уздовж порем ... Читати далі »
  Просмотров: 547 | Дата: 02.12.2011 | Комментарии (0)

Школяр із Пирятина вирішив допомогти людям з обмеженими фізичними можливостями. Дмитро Івченко розробив систему, яка допоможе паралізованим відчувати себе самостійнішими. В її основі лежить механізм, який зазвичай використовують у навігації та вібро-діагностиці. На дослідження та розробку у школяра пішло більше року.

Для більшості із нас комп'ютерна мишка - звична річ. Але тільки не для людей паралізованих. Для них вона може стати бар'єром. Юний винахідник з Полтавщини вигадав пристрій, з допомогою якого будь-хто зможе користуватися комп'ютером.

Це акселерометр, тобто мікросхема. Саме вона допоможе людям, які не можуть рухатися. Достатньо лише закріпити прилад та датчик на спеціальній платі. Ось так це буде працювати.

«Ми пропонуємо встановити акселерометр хворій людині на палець, або на голову і людина роблячи якісь прості рухи головою або пальцем може керувати курсором на екрані монітору. В такий спосіб керувати можна буде й побутовою технікою. Комп'ютер буде пр ... Читати далі »
  Просмотров: 1098 | Дата: 02.12.2011 | Комментарии (0)

У Пирятинському районі вчора «Мерседес Бенц» зіткнувся із трактором. Водій автомобіля та пасажир в лікарні.

Учора, 1 листопада о 10.30 у Пирятинському районі на автошляху Пирятин-Чернігів автомобіль «Мерседес Бенц 260» під керуванням 26-річного мешканця м.Харкова при обгоні попутного транспорту зіткнувся з трактором Т-16 з причепом, який їхав у попутному напрямку.

Після зіткнення автомобіль перекинувся. Внаслідок ДТП водій автомобіля отримав компресійний перелом хребта, а його пасажир дістав закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку. Постраждалих доставили в Пирятинську ЦРЛ.
  Просмотров: 764 | Дата: 02.12.2011 | Комментарии (0)

Саме так розпочала свою розповідь про наболілу проблему пирятинка Ольга Рак, яка днями зателефонувала до редакції. Жінка розповіла наступне:

- Ще напередодні Дня незалежності України, який, як відомо, відзначається 24 серпня, мені та й решті моїх сусідів – жителів вулиці Абаканської - було поставлено вимогу: викосити траву на прилеглій до подвір’я території та прибрати тротуар. Рештки ж, які будуть зібрані після прибирання, комунальники, мовляв, вивезуть. Я, звісно ж, виконала всі отримані вказівки: викосила канаву, прибрала тротуар, а сміття склала обабіч дороги з тим, щоб працівникам комунальної служби було зручно його звідти забрати і вивезти. Відтоді минуло 2 місяці… Але сміття і досі (як отой віз із приказки) там. Більше того, купа за цей час суттєво збільшилася – «добрі» сусіди час від часу підкидають туди непотріб зі своїх осель, а під час ремонту проїжджої частини Абаканської цю купу сміття «доповнили» ще й рештками асфальту.

От і виникає у мене особисто питання: ... Читати далі »
  Просмотров: 629 | Дата: 02.12.2011 | Комментарии (0)

У селі Теплівка Пирятинського району 21 жовтня міліціонери провели обшук у будинку 32-річного місцевого мешканця та виявили 10 кг речовини рослинного походження зеленого кольору в подрібненому стані. Наразі вилучені речові докази направлені в НДЕКЦ при УМВС Полтавщини для проведення експертизи щодо наявності у вилученій речовині наркотичного вмісту.

Чоловік, у якого вилучили підозрілу речовину, ніде не працює. До того ж він вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності і був засуджений.

Наразі по даному факту триває дослідча перевірка.
  Просмотров: 512 | Дата: 02.12.2011 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz