Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 16:11

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Жовтень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
 
Головна » 2011 » Жовтень » 05
Питання про хід виконання районної комплексної Програми розвитку культури та Програми розвитку туризму на 2008-2012 роки були основними на восьмій сесії районної ради шостого скликання, яка відбулася минулої середи у приміщенні адмінбудинку.

З цих питань присутні заслухали доповідь начальника відділу культури і туризму РДА Тамари Білобрової, яка повідомила, що діяльність культурно-освітніх закладів району спрямована на поліпшення культурного обслуговування населення, відродження народних традицій, обрядів, задоволення духовних потреб особистості та організацію змістовного дозвілля громади. Під керівництвом відділу діє 28 клубних закладів, 29 бібліотек, 2 народні краєзнавчі музеї – Пирятинський та Березоворудський, Пирятинська школа естетичного виховання (332 учні) та чотири її філії в селах Березова Рудка, Велика Круча, Вікторія та Нові Мартиновичі (107 учнів). У 2010 році у школі відкрито театральне відділення. Одинадцять аматорських колективів мають звання народних, керівник н ... Читати далі »
  Просмотров: 799 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

У Пирятині пять днів тривав фінал Всеукраїнських літніх сільських спортивних ігор з футболу серед чоловічих команд в залік спартакіади ВФСТ «Колос».

Вісім команд-переможниць обласних спартакіадних змагань у двох групах вели бротьбу за вихід до фіналу і колосівські нагороди. У групі «А» вели боротьбу команди Кіровоградської, Рівненської і Волинської областей, а також пирятинська «Юність» (представник Житомирщини не прибув на фінал). У групі «Б» змагалися футболісти Тернопільської, Львівської, Дніпропетровської і Полтавської областей. За підсумками групових ігор визначилися переможці і команди, що стали другими. У фіналі за головний трофей представник Дніпропетровщини «Колос» з Нікополя (тренер Валерій Журавльов) переміг з рахунком 5:2 команду Волині і другий рік поспіль став володарем кубка всеукраїнських літніх сільських ігор. У матчі за «бронзу» ФК «Пирятин» (тренер Сергій Плетінь) впевнено здолав опонентів з Кіровоградщини – 5:1 на користь господарів поля. У переможців два гол ... Читати далі »
  Просмотров: 870 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

25 вересня у Кейбалівці святкували День села.

Все в житті починається з любові: з любові до Батьківщини, до народу, до тієї вулиці, де ти народився і виріс, до тієї криниці, з якої вперше випив води. Такими словами розпочали свято його ведучі Тетяна Іваненко та Ірина Ящик. Вони розповіли про історію села, його видатних людей.

Святкові подарунки отримали: єдина вдова, що залишилася в Кейбалівці Орина Козловська, ветеран афганської війни Володимир Савич, ліквідатор аварії на Чорнобильській АЕС Олександр Іващенко. Подарунки з нагоди свята отримали механізатори, доярки та молоді спеціалісти ТОВ «Леляківське» і ТОВ ПКЗ «Агро». А оскільки найбільшим багатством кожного є родина, вшанували багатодітні сім’ї, сім’ї, в яких цього року народилися малята та які цього року святкують тридцятирічний ювілей подружнього життя.

Усю велику Кейбалівську родину вітали почесні гості: сільський голова Віктор Дорошенко, голова ветеранської організації Любов Левченко, начальник відділу ку ... Читати далі »
  Просмотров: 690 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

18 вересня відзначення Дня міста розпочалося святковим ярмарком. На площі, поблизу центрального ринку, цього ранку вирувала торгівля, лунали пісні у виконанні учнів школи естетичного виховання, усіх учасників ярмарку розважав танцями хореографічний колектив «Стиль».



Святкування завершилося того ж дня на Майдані Незалежності, де діяла виставка виробів народних умільців та вихованців дошкільних, шкільних і позашкільних закладів міста. Для наймолодших пирятинців проводилися ігри, конкурси і розваги, переможців яких було відзначено призами. Місцеві силачі демонстрували свою силу та міць під час участі у конкурсі «Пирятинський богатир».

Чудовий настрій усім присутнім на святі створювали пісенні дарунки від учасників художньої самодіяльності районного Будинку культури.



18 вересня у приміщенні районного Будинку культури кращі шахісти святкували День міста за шахівницями у турнірі з блискавичних шахів.

Десять учасників за коловою системою розіграли п ... Читати далі »
  Просмотров: 657 | Дата: 05.10.2011 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz