Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 28.03.2024, 14:38

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Липень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Головна » 2011 » Липень » 27
 Напевно що, кожна пирятинська родина, у якій підростають маленькі діти, рано чи пізно стикається з проблемою: куди повести погуляти своє чадо. У нашому містечку є нібито два дитячі майданчики – один поблизу адмінбудинку в центрі, інший – на розі вулиць Леніна та Жовтневої. Здавалося б, ідіть собі, діточки, та й гуляйте, бавтеся… Але те, у якому стані майданчики, – це тема окремої розмови!

«Прогуляймося» подумки сьогодні одним із них – тим, що розташований у самісінькому «серці» Пирятина, у всіх на виду – поруч із адмінбудинком та навпроти районного Будинку культури. До речі, про Будинок культури згадую невипадково, бо саме з його вікон видно далеко не «культурний» майданчик, що мав би слугувати благородній місії, – бути улюбленим місцем розваг усієї пирятинської малечі (більше ж-бо розважатися їм просто ніде).

З’явився майданчик у нашому містечку кіл ... Читати далі »
  Просмотров: 728 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

 16 липня 2011 року у селі Прихідьки святкували День села. «Села, як і люди, мають свої біографії. У кожного вона своя. Тільки в селі людина може так близько спілкуватися з природою, розуміти її душею» - цими словами розпочала свято ведуча Тетяна Шаповал.

Писемні згадки про перші козацькі зимівники датуються 1755-1756 рр. Як населений пункт, Прихідьки засновані прибулими з навколишніх сіл. «Хто там живе?» - питали і чули відповідь: «Прихідьки». Звідси й походить назва села.

Зі святом односельців привітав сільський голова Василь Брюховецький. Він вручив грамоти та подарунки молодим і багатодітним сім’ям, сім’ям-ювілярам, наймолодшим та найстарішим жителям села, активістам, підприємцям.

Велику прихідьківську родину вітали почесні гості – керуючий справами виконавчого апарату Пирятинської районної ради Володимир Прокопенко та генеральний директор ... Читати далі »
  Просмотров: 689 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

До чергової частини Пирятинського райвідділу міліції надійшло повідомлення від швидкої про те, що в одному із населених пунктів Пирятинського району, 49-річна непрацююча жінка "спричинила співмешканцю ножові поранення нижньої части грудної клітини".

За словами жінки, того дня близько 17 години вечора, вони разом із співмешканцем Сергієм випивали. Потім між ними виникла сварка – чоловік декілька разів вдарив кохану.

Жінка намагалася вибігти з будинку, проте чоловік заблокував вихід. Коли Людмила, ховаючись від агресивного Сергія, забігла до кухні, він наздогнав її і, погрожуючи фізичною розправою, притиснув до стіни. Цієї миті налякана жінка вхопила кухонного ножа та вдарила свого співмешканця в груди.

Пораненого чоловіка госпіталізовано до хірургічного відділення Пирятинської ЦРЛ. Ніж, яким жінка спричинила тілесне ушкодження співмешканцеві вилучено. По даному факту вирішується питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 1 ... Читати далі »
  Просмотров: 574 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

На Пирятинщині з 12 липня 2011 року перебуває екологічна експедиція. Щоліта уже протягом семи років науковці з Київського національного університету імені Т.Шевченка зі своїми студентами досліджують флору і фауну річки Удай та її прибережних територій. Цього року до складу експедиції входить чотири науковці і десять студентів.

Розпочала свою роботу експедиція з наради в районній раді під головуванням голови районної ради Олексія Нечипоренка. В ній взяли участь кандидати біологічних наук Анатолій Подобайло, Володимир Горобчишин, Юрій Проценко, керуючий справами виконавчого апарату районної ради Володимир Прокопенко, начальник відділу освіти райдержадміністрації Володимир Лелюх, заступник начальника відділу оперативного регулювання питань використання природних ресурсів державного управління екологічних ресурсів у Полтавській області Володимир Миленко та вчителі біології Пирятинських шкіл.

На засіданні обговорили завдання, які необхідно вирішити в ході екологічної експедиц ... Читати далі »
  Просмотров: 633 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

Сучасне суспільство не можливо уявити без лісу. Скептики запитають, чому? Ми відповімо: ліс, його дари, деревина настільки міцно увійшли в наше життя, що без них не буде комфортного й затишного житла, чистого повітря, приємного відпочинку. Для його створення й примноження вкладають всі сили лісівники Полтавщини. Тому для них дуже важливо, щоб кожен, хто виявив бажання підтримувати наші «зелені дари» розуміли, наскільки це відповідальна справа. Адже нові дерева, що посаджені цього року, лише через 40-60 років стануть справжнім ліс. Й лише тоді вони будуть давати максимальну користь нашим нащадкам. Лісівники Вороньківського лісництва Пирятинського лісгоспу дбайливо не лише саджали ліс, а й доглядають його. Вмілими руками працівників цього року створено 50 га лісових культур, з них – 40 га нових лісів. А доповнення раніше висаджених культур проведено на площі 120 га. А це понад 350 тисяч штук сіянців листяних та шпилькових порід. Нині клопоти лісівників полягають у якісному догляді нових ... Читати далі »
  Просмотров: 559 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

1 та 2 липня у нашому місті проходив п’ятий регіональний фестиваль творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Древній Пирятин».

Відбувся він у рамках І етапу Всеукраїнського фестивалю творчості людей з обмеженими фізичними можливостями «Барви життя». У ці дні до Пирятина з’їхалися гості з багатьох куточків України: з Автономної Республіки Крим, Одещини, Чернігівщини, Полтавщини та Донеччини.

Гостинно зустрічала учасників фестивалю Пирятинська земля. Їм була запропонована цікава та різноманітна програма: відвідання Собору Різдва Пресвятої Богородиці у Пирятині, екскурсія в народний історико-краєзнавчий музей, вечір знайомств та святкова дискотека.

2 липня у фойє районного Будинку культури працювала виставка робіт учасників фестивалю. Свої вироби демонстрували гуртківці центру соціальної активності для людей поважного віку та інвалідів Пирятинського територіального центру соціального обслуговування, клубу інвалідів «Мрія», Грабарівського та Пирятинського бу ... Читати далі »
  Просмотров: 677 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

                                                                                                                                                    У Пирятинському районі працівники державної служби боротьби з економічною злочинністю УМВС України в Полтавській області викрили чотирьох осіб, які надали неправдиві дані до районного центру зайнятості.

Четверо осіб, потягом досить тривалого періоду, отримували державну грошову допомогу по безробіттю. Загальна сума збитку державі становить близько 7 тисяч гривень.

На ... Читати далі »
  Просмотров: 634 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

 в Пирятині 10-річна дівчинка отруїлася грибами, - повідомили у прес-службі УМНС України в Полтавській області.

Дівчинку доставили до приймального відділення Пирятинської центральної рай лікарні з орієнтовним діагнозом - отруєння грибами.

Звідти постраждалу направили до Полтавської обласної дитячої лікарні.

Стан здоров'я дівчинки наразі середньої важкості.
  Просмотров: 557 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

  У Пирятині протягом місяця належним чином облаштують місця для очікування пасажирами громадського транспорту на АС №2, пише газета Пирятинські вісті.

Як повідомив начальник відділу містобудування, архітектури та житлово-комунального господарства РДА Олександр Михайлик, вимогу поставили перед орендодавцями, які торгують у приміщенні автостанції.

Наразі людей, яким часто очікувати автобусів доводиться годинами, турбує відсутність лавочок та спеціально облаштованої зупинки для очікування автобуса, котра б мала навіс для захисту від палючого сонця, дощу та інших примх погоди.
  Просмотров: 729 | Дата: 27.07.2011 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz