Головна | Реєстрація | Вхід | RSSП`ятниця, 19.04.2024, 09:13

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Листопад 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Головна » 2010 » Листопад » 30
 Таке рішення ухвалили новообрані депутати районної ради на своїй першій сесії, що проходила 17 листопада 2010 року. З підсумками виборів депутатів Пирятинської районної ради ознайомила присутніх голова районної виборчої комісії Юлія Ярмоленко.

У виборах депутатів місцевих рад 31 жовтня 2010 року взяло участь 52,5% виборців. Активніше голосували у сільських населених пунктах. Менш активно в райцентрі – на виборчі дільниці прийшло трохи більше 40% громадян. Найвищу активність проявили жителі Дейманівки, де проголосувало понад 78%. Виборча процедура виявилася дуже складною і незрозумілою для багатьох. Тому у скриньки для голосування потрапили або порожні бюлетені, де не було ніяких позначок, або ж з позначкою «Не підтримую жодного кандидата».

Таких виявилося понад 13%. Але вибори відбулися. До складу Пирятинської районної ради обрано 30 депутатів з числа яких необхідно було обрати голову ... Читати далі »
  Просмотров: 793 | Дата: 30.11.2010 | Комментарии (0)

Не по-осінньому теплі листопадові дні добігають кінця. За прогнозами синоптиків, на часі – похолодання з морозами, снігами та іншими зимовими сюрпризами.

Чи готові пирятинські комунальники до роботи в зимовий період, - ми поцікавилися у комунальному підприємстві «Каштан».

Директор КП «Каштан» Віталій СКОЧКО проінформував, що для утримання зимових доріг у належному стані, зокрема, забезпечення своєчасного чищення доріг від снігових заметів, підготовлено три одиниці наявної техніки. Придбання ж нової чи-то додаткової снігоочисної техніки комунальним підприємством на разі не планується, оскільки воно не має необхідних для цього власних коштів. Це – прерогатива міської ради, на балансі якої знаходиться КП «Каштан».

Для боротьби з ожеледицею на зимових дорогах нашого міста комунальники запасаються піскосумішшю. Кошти на ці потреби виділила міська рада. Так, станом на 23 листопада цього року, на КП «Каштан» завезено 54 тонни готової піскосуміші, а також - пісок, з якого ... Читати далі »
  Просмотров: 518 | Дата: 30.11.2010 | Комментарии (0)

Десятиріччями сільський клуб у Великій Кручі (як, зрештою, і в більшості сіл) не опалювався. Тож зрозуміло, що повноцінно функціонувати він не міг.

Аби вирішити цю та інші проблеми, пов’язані із закладом культури у селі, сільська рада цього року взяла участь у проекті Програми розвитку ООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду». Завдяки цьому вдалося реалізувати проект громади «Енергозберігаючі заходи в Центрі громади села Велика Круча», залучивши кошти Європейського союзу, а також – обласного, районного і сільського бюджетів та громадської організації «Кручанське ВІЧЕ».

За ці кошти, як повідомила сільський голова Світлана Харченко, зроблено систему опалення (найближчим часом її буде введено в дію), замінено дах, відремонтовано приміщення та облаштовано диско-зал, який з літа вже використовується за призначенням. У планах – докупити меблі та ще деяке обладнання, щоб у цьому Центрі громади запрацювали гуртки – як для молоді, так і людей старшого віку (шахов ... Читати далі »
  Просмотров: 608 | Дата: 30.11.2010 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz