Головна | Реєстрація | Вхід | RSSВівторок, 23.04.2024, 21:46

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Червень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
 
Головна » 2010 » Червень » 20
 Надворі температура повітря – понад + 30, в Удаї вода – понад +20. Тож цієї спекотної пори більшість пирятинців намагається віднайти вільну хвилинку, щоб піти на острів Масальський та зануритися у приємну прохолоду Удаю.
Проте, відпочинок затьмарюється «вічними» проблемами улюбленого всіма жителями міста острова Масальського…
Щороку, як тільки відкривається сезон купання в Удаї, пирятинці порушують болючі питання: благоустрій острова Масальського, облаштування місць для купання, необхідність заборони руху транспорту до цього острова. Усі ці проблеми «перекочовують» з року в рік, так і залишаючись не вирішеними. На зиму вони «йдуть на дно», а на початку літа - «спливають».
Острів Масальський – дійсно чудове місце для відпочинку. Сосновий ліс, вода, пісок – що ще треба у спеку? Та от про облаштування місць для купання дійсно належним чином ніхто не дбає. Декілька грибочків (давно не фарбованих і п ... Читати далі »
  Просмотров: 999 | Дата: 20.06.2010 | Комментарии (0)

 Зазвичай, фонтани у містах будують з тим, щоб покращити благоустрій населеного пункту, щоб біля них приємно було відпочивати жителям міста, особливо з малечею. У Пирятині фонтан теж є. І хоч він не вирізняється особливою красою та вишуканістю, але, за відсутності іншого, пирятинці раді й такому. Але…

З настанням тепла він довго «не розпочинав свою роботу», потім усе-таки декілька разів подав «ознаки життя». Останнім же часом – знову не працює. Тільки вода навколо нього з кожним днем стає все зеленішою і набуває все неприємнішого запаху. Та, незважаючи на це, дехто із жителів нашого міста проводить біля фонтана (хоч і непрацюючого) свій вільний час з маленькими дітьми. Тож у пирятинців виникає з цього приводу два питання: чи не несе загрозу здоров’ю дітям, які гуляють біля цього фонтана, застояна вода і коли ж, зрештою, цей фонтан буде належно функціонувати, бо не зрозуміло, для чого він ... Читати далі »
  Просмотров: 694 | Дата: 20.06.2010 | Комментарии (0)

На 35-й сесії районної ради п’ятого скликання, яка відбулася минулої п’ятниці, депутати районної ради затвердили зміни і доповнення до районних програм та до бюджету району на цей рік.

Керуючий справами апарату районної ради Ігор Шикеринець проінформував про те, що районні програми, які подавалися до районної ради, було детально розглянуто на засіданнях постійних комісій та президії районної ради із внесенням змін та доповнень. Тож депутати райради одноголосно їх затвердили з виділенням у 2010 році з районного бюджету коштів на їх виконання.

Депутати районної ради внесли зміни до видаткової частини показників районного бюджету 2010 року, що стало можливим, як повідомила начальник фінансового управління РДА Людмила Безушко, у зв’язку з розподілом вільного залишку бюджетних коштів, який утворився на початку цього року (1 080 000 гривень), та залишку доходів від втрат сільськогосподарського виробництва (25 000 гривень). Районна рада прийняла рішення внести зміни до районного ... Читати далі »
  Просмотров: 631 | Дата: 20.06.2010 | Комментарии (0)

Вдало стартували у змаганнях за програмою V молодіжних спортивних ігор Полтавщини пирятинські спортсмени.

Так, у Кременчуку, де змагалися баскетболісти, наші земляки, впевнено провівши ігри турніру, стали срібними призерами цих головних змагань спортивного сезону, пропустивши поперед себе лиш господарів майданчика. Найбільш результативними в нашій команді були Віталій Горбунов, Іван Сальницький, Віталій Потрубач.

Почин баскетболістів підтримали і легкоатлети, які змагалися в обласному центрі. В окремих видах програми слід відмітити Марину Самко, Віталія Єпанєшнікова, які посіли другі місця у змаганнях зі штовхання ядра та метання спису відповідно та естафетну команду (4 по 400 м) у складі Аніти Діабі, Ірини Можичіль, Карини Рожненко, Ірини Полтавець, які також отримали срібні нагороди. У загальнокомандному заліку наші легкоатлети посіли третє призове місце.

А на чемпіонаті області з легкої атлетики серед осіб з обмеженими фізичними можливостями, який також відбувся ... Читати далі »
  Просмотров: 649 | Дата: 20.06.2010 | Комментарии (0)

 Полтавщина... Скільки чарівних місць можна побачити тут, помилуватися неповторною красою її природи, і не потрібно їхати кудись далеко, на край світу, за новими враженнями, адже краса поруч.

Менше години шкільним автобусом -і Березова Рудка, мальовниче село Пирятинського району. 11 червня за сприяння Л. А. Безвиненко там побували учні 5,6,7-х класів Гребінківської ЗОШ І-ІІІ ступенів №2 разом з Снісар Ольгою Григорівною та вчителем історії Симоненко Іваном Олексійовичом.

Вже на початку села діти були зачаровані прекрасними краєвидами, навіть притихли від захоплення, коли проїжджали тунелем, утвореним розкішними віковими деревами.

«Мені запам'яталась дорога до Березової Рудки, - згадує Мирна Оксана, - а також чудесні ставки з вербами, що опускали свої віти, наче коси, до води.»

Діти багато чули про Березоворудську піраміду, і тому відразу вирушили до неї. «Таких пірамід в ... Читати далі »
  Просмотров: 904 | Дата: 20.06.2010 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Ви любите своє місто?
Всього відповідей: 130
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz