Головна | Реєстрація | Вхід | RSSСереда, 24.04.2024, 19:37

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 28
24 лютого 2010 року в Пирятинському районному Будинку культури відбулися урочистості та святковий концерт з нагоди 25-річчя заснування районної ветеранської організації. 

Вітаючи присутніх в залі, голова районної ради ветеранів Богдан Дубецький сказав: 
- Маю честь від імені та за дорученням президії щиро і сердечно привітати учасників Великої Вітчизняної війни, героїв післявоєнної відбудови країни та ветеранів військово службовців з 25- річчям створення ветеранської організації району.

Саме 25 лютого 1985 року 350 делегатів від усіх міських та сільських осередків діючої на той ще час організації ветеранів війни вирішили створити районну організацію, яка б в рівній мірі відстоювала інтереси всіх без виключення громадян похилого віку.

Було обрано її керівні органи: президію ради, ревізійну комісію, утворено профільні комісії та секції. Це поклало ... Читати далі »
  Просмотров: 840 | Дата: 28.02.2010 | Комментарии (0)

Быстрее всего заплатить за обычный телефон в Интернет


Оплатить услуги фиксированной телефонной связи крупнейшего национального оператора "Укртелеком” в Пирятине теперь до смешного просто: заходите на сайт Интернет-банка Приват24, вводите номер своего телефона, выбираете способ оплаты и нажимаете кнопку "Оплатить”.

Деньги списываются с вашей банковской карты или счета, и мгновенно поступают на лицевой счет. Если у вас есть задолженность, то телефон будет подключен к сети сразу же после оплаты, а не через день-два, как в случае с обычным банковским платежом. Онлайн-оплата телефона работает круглосуточно, без выходных и обеденных перерывов.

Такого ускорения платежей удалось достичь благодаря сотрудничеству компании "Укртелеком” и ПриватБанка. Уже скоро заплатить за телефон онлайн смогут жители  всех областей Украины. Мгновенная оплата телефонного счета ... Читати далі »
  Просмотров: 1285 | Дата: 28.02.2010 | Комментарии (0)

 Будівництво багатоквартирної п‘ятиповерхівки по вулиці Проїзній у Пирятині розпочалося давно. Але у нелегкі 90-ті будівництво призупинилося, будинок стояв пусткою, а подвір’я заростало бур’янами. Кілька років тому про будинок „згадали”, і розпочата колись справа нарешті стала доводитися до логічного завершення.

І от на початку 2010 року Пирятин облетіла новина про те, що кілька пирятинських родин, які довгі роки стояли на черзі, нарешті отримують квартири у новому будинку.

Як повідомив спеціаліст міськвиконкому з питань архітектури та житлово-комунального господарства В’ячеслав Савченко квартири виділені пільговикам, які перебували на квартирному обліку до 1 січня 2010 року. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів №1300 від 18 листопада 2009 року на 40% квартир попередні списки надано Міністерством оборони та Міністерством внутрішніх справ, 60% - виконкомом міської ради, з яких 1 ква ... Читати далі »
  Просмотров: 642 | Дата: 28.02.2010 | Комментарии (0)

Протягом кількох днів чи не всі сільські населені пункти нашого району перебували у сніговій блокаді. Ні виїхати з сіл, ні в’їхати у них було просто неможливо.

Серед тих, хто бореться із сніговими заметами на дорогах Пирятинщини, - працівники філії «Пирятинський райавтодор» ДП «Полтавський облавтодор».

На обслуговуванні райавтодору – усі дороги району (крім тих, що проходять населеними пунктами) загальною протяжністю 209 кілометрів, з них 34 км – дороги державного значення: Чернігів-Пирятин та Кролевець-Пирятин. Усього у філії «Пирятинський райавтодор», за інформацією його начальника Василя Ярошенка, працює 26 осіб, з них 16 механізаторів та 2 дорожні робітники. Мається на підприємстві 10 одиниць техніки, з них снігозбиральної – 4 (автогрейдер, навантажувач, МТЗ-82 і КРАЗ).

Нині роботи у працівників райавтодору – більше ніж вдосталь, адже зима цього року видалася занадто сніжною та ... Читати далі »
  Просмотров: 652 | Дата: 28.02.2010 | Комментарии (0)

Незабаром – весна. З приходом перших температурних плюсів та тепла почнеться танення снігу. Талі води попадуть і в річку Удай, що протікає територією нашого району. Цікаво, наскільки підніметься рівень води у ній, адже останнім часом її русло в окремих місцях майже зовсім пересохло?

Про це ми поцікавилися у завідувача Пирятинським сектором охорони навколишнього природного середовища Володимира Миленка. Він зауважив, що Удай має 452 притоки. Якщо танення снігу буде різким, то в річку потрапить більше води, якщо ж повільним, то відповідно – менше води додасться в Удаї. Проте, спеціальних досліджень щодо того, наскільки конкретно збільшиться цієї весни рівень води у річці, - за словами В. Миленка, ніхто у районі не проводив. Та було б непогано, аби він піднявся на 1,80 метра – саме настільки спала вода в річці за останні три роки.

Загалом же передбачається, що весняна повінь у більшості басейнів річок України буде близькою до норми, і лише на деяких річках - вище норми. Про ... Читати далі »
  Просмотров: 665 | Дата: 28.02.2010 | Комментарии (0)

nullЗ такою черговістю зазвичай працюють світлофори у нашому місті.

Останнім часом світлофори на перехресті вулиць Червоноармійської, Абаканської та Леніна не регулюють рух транспорту у Пирятині. Хоча, така їхня «робота», здається, вже нікого не дивує. Не встигнуть пирятинські водії та пішоходи звикнути до світлофорів та руху за «їхніми правилами», як вони раптом (десь наприкінці робочого дня) починають миготіти лише жовтим сигналом, а то й узагалі перестають функціонувати.

Знову доводиться пирятинцям прилаштовуватися до їзди та переходу дороги без світлофорів…

З якої причини цього разу не працюють у місті світлофори та коли вони почнуть знову функціонувати, - з таким запитанням ми звернулися у міську раду.

Заступник міського голови Василь ПЛУЖНИК повідомив, що Державтоінспекція розпорядилася, аби світлофори відключили у зв’язку ... Читати далі »
  Просмотров: 628 | Дата: 28.02.2010 | Комментарии (0)

Про запровадження нових програм профілактики правопорушень серед дітей та молоді говорили сьогодні на міжвідомчій нараді у Полтавській обласній прокуратурі. Як позитивний приклад роботи у цьому напрямку відзначили Пирятинський район. Там запровадили трирівневу модель профілактики злочинності (відновну програму), яка полягає у тісній співпраці громадських організацій, правоохоронних органів, влади та шкіл.

Зокрема, у пирятинських школах діти самі допомагають один одному знаходити вихід з конфліктних ситуацій. Для цього 74 учні пройшли спеціальні тренінги та отримали сертифікати медіатора. Дітей обирали за комунікативними здібностями. Саме вони і займаються примиренням у межах свого колективу.

Як розповіла голова ГО «Жіночі ініціативи» (ця організація реалізує проект) Ірина Таран, у школі найпростіше і найефективніше впровадити таку медіацію. Основний її принцип - анонімність. Якщо дитину щось турбує, вона може звернутися за порадою до учня-медіатора, не боячись, що про це ... Читати далі »
  Просмотров: 697 | Дата: 28.02.2010 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz