Головна | Реєстрація | Вхід | RSSЧетвер, 25.04.2024, 04:05

Пирятин

Меню сайту
Категорії розділу
Наша кнопка
piryatin-life.ucoz.net-Пирятин



Календар
«  Лютий 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
 
Головна » 2010 » Лютий » 02
Однією з форм активної політики зайнятості населення, яка дає реальний шанс безробітним отримати додатковий заробіток є оплачувані громадські роботи. Щорічно зростає кількість громадян, які приймають участь в оплачуваних громадських роботах. В 2009 році в Пирятинському районі на оплачуваних громадських роботах відпрацювали 537 громадян.

Необхідна організаційна робота розпочалася Пирятинським районним центром зайнятості з грудня 2008 року Було прийнято рішення районної ради «Про організацію оплачуваних громадських робіт в 2009 році», затверджені переліки підприємств, установ, організацій, на яких визначена кількість робочих місць. Відповідно до цих рішень надіслані листи на підприємства та в господарства.

Вжиті заходи дали змогу одержати від господарств району повну інформацію про потребу в додатковій робочій силі. За 2009 рік з підприємствами і господарствами району укладено 43 договори на проведення оплачуваних громадських робіт.

Громадські роботи, які прово ... Читати далі »
  Просмотров: 734 | Дата: 02.02.2010 | Комментарии (0)

Ними з початку року стали близько сотні пирятинців та жителів району. За інформацією, наданою лікарем-хірургом поліклінічного відділення Пирятинської ЦРЛ Андрієм Козіним, з 1 по 26 січня до відділення з травмами – переломами, вивихами, розтягненнями звернулося 102 особи.

Тож ми звернулися до А. Козіна з проханням розповісти нашим читачам про те, як поводитися у випадку, коли травма таки отримана і про що варто пам’ятати, виходячи на вулицю, де від травми не застрахований ніхто з нас.

- Андрію Олександровичу, нинішня зима, як ніколи, щедра на сніг і морози. Дороги та тротуари вкриті суцільним шаром льоду, а отже травм і ушкоджень, як не крути, точно не уникнути. Якою повинна бути поведінка людини, яка підсковзнувшись, упала на твердий лід?

- Зразу ж раджу поворушити (але не різко) забитою кінцівкою. Якщо ви відчуваєте, що біль сильний, рука чи нога за ... Читати далі »
  Просмотров: 609 | Дата: 02.02.2010 | Комментарии (0)

Виявляється, народ наш легко піддається паніці. Показовим став рік, що минув. Усі ми пам’ятаємо, як пирятинці у лютому 2009-го просто розмітали з прилавків сіль, бо почули, буцімто, її перестали виготовляти у зв’язку з кризою і скоро вона зникне з прилавків магазинів. Пройшов час – і сіль нікуди не зникла, зате нажилися ті, хто її виготовляє та продає. Наступним був «свинячий» грип. У паніці пирятинці, як, зрештою, і більшість жителів України, кинулися до аптек – по таблетки від грипу та простуди, марлеві пов’язки тощо. Декілька днів дехто походив у захисних пов’язках – на тому все й закінчилося.

Днями пирятинців накрила інша інформаційна хвиля – незабаром стрімко зросте ціна на олію. Заощадливі жителі нашого міста відразу ж поспішили у магазини та оптові бази, аби встигнути купити декілька літрів олії. Продавці деяких торгових об’єктів останніми днями нарікають: «Тільки олією цілий день і торгуємо». Та, напевно, потай вони й радіють такому ажіотажу, адже за це виручку отримую ... Читати далі »
  Просмотров: 571 | Дата: 02.02.2010 | Комментарии (0)

Саме таким, напевно, видасться більшості з нас цукор за ціною близько 10 гривень за кілограм. Але ж саме по такій ціні продають його зараз на ринку та в магазинах. І це ще не межа – саме так говорить більшість експертів.

Поговоривши з одним із приватних підприємців, що торгують цим солодким продуктом на пирятинському базарі, дізнаємося наступне: "Той цукор, який був „зі старих запасів” випродали весь минулої неділі по ціні 8 гривень 50 копійок за кілограм. І ось тепер вже майже тиждень не можемо закупити нову партію. Усі „оптовики”, у яких ми раніше закуповували цукор, називають ціну 8 гривень 50 копійок за кілограм (і це – у закупці). Але ж і його неможливо закупить... Що далі буде – хтозна”.

До речі, одна із пирятинських пекарень миттєво відреагувала на подорожчання цукру, піднявши ціни на солодку випічку на 25 копійок, а це не мало – не багато – 25% від загальної вартості виробу. Тож, мабуть, скоро доведеться нам відмовитися від солодкого чаю із запашними булочками ... Читати далі »
  Просмотров: 592 | Дата: 02.02.2010 | Комментарии (0)

  Просмотров: 608 | Дата: 02.02.2010 | Комментарии (0)

Архів записів
Форма входу
Наше опитування
Як вам сайт?
Всього відповідей: 90
Школи пирятина
Пирятинська школа № 1
Пирятинська школа № 6
Пирятинська школа № 4
Пирятинський ліцей
Друзі сайту
Територіальний центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Пирятинського району

Андроид игры

Віртуальна газета м.Лохвиця
Пирятинський ліцей
Фото
Нас відвідали
free counters
Праздники Украины
Статистика
МЕТА - Украина. Рейтинг сайтов Rambler's Top100
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Годинник
Пошук

Copyright MyCorp © 2024
Створити безкоштовний сайт на uCoz